Whoa woah woe…

24. 5. 2011 | Autor: | 2 x komentář |

…Tak přesně takový název má nový Hayleyin post na livejournal, který jsem pro vás přeložila…:)

Je trochu neuvěřitelné, jak moc se může stát mezi těmito LJ příspěvky…Opravdu to neříkám ve špatném slova smyslu. Začínám si jen uvědomovat ten čas, který uplynul, než jsem si sedla a napsala vám.

Se vším tím volným časem a posedáváním doma, jsem se opravdu začala bát být v klidu. Je těžké přejít z neustálého pohybování se v rychlosti miliony kilometrů za minutu ke šlápnutí na brzdy. A teď –DÍKY BOHU– jsme připraveni být trochu zaneprázdnění. Možná jste slyšeli o tom, že tu bude brzy nová píseň a to znamená, že máme spoustu práce! Nemluvě o tom, že zkoušky na letní show tu budou dříve, než si to uvědomím. Chci říct, že si opravdu budu muset připomínat sama sebe…je to jen pár měsíců pryč! To by mělo být dobré, ne? Blbost!

Nějakou dobu jsem byla v LA…Když jsem tam byla, viděla jsem nějaké velké show (A Day To Remember, The Swellers, Zach Galifianakis — ugh neumím to vyhláskovat! — Best Coast, Jon Brion, The Watkins Family Hour, a myslím že mnohem víc, ale teď si nemohu vzpomenout), šla jsem na LACMA, podívat se na výstavu historie módy a měsíce jsem nejedla maso! Kdo ví, jak dlouho to bude trvat, ačkoli…myslím, že si nemohu stěžovat. Byla to spousta legrace. Víte, co si myslím, že je můj problém? Myslím, že mám růstové bolesti.

Vždycky se k tomu vrátím…k růstu, změnám a jaké to je, když celý svět „ví“, kdo doopravdy jste. Znají váš další krok před tím, než ho uděláte. Znají důvod všeho. A hej, to je ten život, jaký chci! Upřímně, mám ráda zátěž (jak já to teď postrádám), společnost (vás lidi), všechna ta odlišná místa a nejvíc ze všeho všechnu tu svobodu tvořit. Všechno co mohu říci je, se vší, co je právě na cestě k nám…že v to opravdu věřím…myslím, že mám pocit, že odlišná část mě je připravena se tomu postavit čelem. Myslím, sakra, měla jsem dost času, ne? A ano, řekla jsem to už předtím, ale myslím, že kluci jsou v tomto bodě také. Nemyslím si, že jsem v tom sama, když mluvím o tom, jak jsou některé šrouby utažené…nebo povolené…v mé hlavě. Možná, že jsou na tom někteří z vás také tak? Nikdy není špatná doba začít znovu…dle mého názoru.

Se vším co bylo řečeno…Jsem TAK připravena vypustit novou hudbu ven. Mluvili jsme o tom od února. Trochu jste slyšeli jednu z písní, ale jsem připravena slyšet, co si myslíte o těch ostatních. Jsem připravena vás na koncertech vidět tváří v tvář. Jsem připravena se trochu začít starat o to, jak vypadám (znáte to, vypadám trochu jako křoví jen proto, že vím, že mám volno)…Což myslím znamená, že si mohu dovolit jít nakupovat…ano? Díky.

Každopádně, jaký byl význam toho všeho? Pochopili jste to? Tak moc se těším na léto. Popovídáme si více brzy. Dříve, než jsme se k tomu dostali minule.

Mám vás moc ráda,

Hayley

 

Komentáře ke článku “ Whoa woah woe… ”

  1. Paramorka

    Má vždycky tak úžasný posty:) Já jí miluju♥

  2. Kmec

    je to miláček prostěě !!!