Shrnutí novinek magazínem NME

21. 7. 2011 | Autor: | Bez komentářů |

Web magazínu NME udělal takový shrnující článek, ve kterém najdete informace z posledních rozhovorů a nejnovější dění okolo kapely. Hlavní téma je „Monster“ a noví členové. Protože mi připadal opravdu pěkně shrnující, tak jsem ho pro vás přeložila 😀

Hayley Williams: „ Monster není náznakem našeho nového alba“

Frontwoman Paramore Hayley Williams řekla, že by fanoušci neměli brát nový singl kapely „Monster“ jako náznak toho, jak bude nové album pop punkerů z Tennessee znít.

V rozhovoru pro španělskou stránku Rockzone zpěvačka prozradila, že se nedomnívá, že by „Monster“ byl jasným ukazatelem toho, co bude následovník „Brand New Eyes“ z roku 2009 obsahovat.

Na otázku jestli je píseň, která byla vydána jako součást soundtracku pro Transformers: Dark of the moon, narážkou na zvuk, který by kapela chtěla zachytit na jejich dalším LP, Williams odpověděla: „Nemůžu říci, že je „Monster“ náznakem toho, co čekat od dalšího alba Paramore. My, jako kapela, se budeme vždy snažit vyvíjet a zkoušet nové věci. Bude to určitě jiné, ale stále si to zachová podstatu Paramore.“

Williams také potvrdila, že jako Paramore by v dohledné době měli zůstat ona, kytarista Taylor York a basák Jeremy Davis a že nehledají trvalou náhradu za bratry Farroovy, kteří opustili kapelu v prosinci minulého roku.

Hayley prohlásila:

Právě teď nehledáme nové členy. Kapela je Jeremy, Taylor a já. Netrávíme mnoho času přemýšlením o tom, jak to bude s Paramore v budoucnu. Je to těžké, když procházíte obdobím změny členů, takže to, co právě teď chceme dělat, je hrát skvělé písničky.

Williams také řekla, že pro kapelu není život bez Farroových „tak odlišným“, ale že se oni tři teď stali „velmi silnou jednotkou“.

Kapela také odpověděla na otázky o jejich budoucnosti prodejem nového trika na právě probíhajícím turné, které hlásá „Paramore is STILL a band.“

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com