The Only Exception v The Glee Project

6. 8. 2011 | Autor: | 4 x komentář |

Všichni už určitě znáte seriál Glee (a kdo ne, ať to okamžitě kouká napravit:)) a jejich verzi The Only Exception už jste také mohli slyšet. Tohle je ale verze The Glee Project, což je (jak jsem se dočetla na internetu) něco jako konkurz na roli v tom seriálu.

Každopádně já si myslím, že cover od Ley Michele (Rachel) je lepší, líbí se mi mnohem víc…Co říkáte? (V celém článku máte pro porovnání tu Leyinu verzi).



 

 

Komentáře ke článku “ The Only Exception v The Glee Project ”

  1. Kaliend

    Já nevím proč to dělají. Ten song úplně tím kazí mi připadá. Mluvím o tom, jak všechny ty slova strašně uspěchávají. Ta Leyiny verze se mi zdá lepší, ale stejně se mi moc nelíbí.

  2. palili

    Já jsem zaujatá, vím, že se mi nikdy asi žádné cover verze paramore songů líbit nebudou. Na Hayley prostě nikdo nemá. Takže můžu akorát tak říct, že v Leyině podání je to o něco lepší.

  3. parahani

    to se snad ani nemůže srovnávat, lea je lea…ale glee project je děsně zajímavý a mě se ten cover jak je zpracovaný třeba moc líbí 🙂 ti lidi mají každý mimořádný hlas, zajímavý 😉 a jak na sebe koukají, to je sweet 🙂

  4. Kmec

    palili: jeeee primo presne ! začínám nesnášet cover na paramore, leze mi to krkem uz!
    a od Glee jsem to jeste snesla o jo, nejak jsem tomu pak prisla na chut 🙂 ale od glee projectu, to nikdy. cele to tim pokazili tu pisen proste! samozrejme je tohle jen muj nazor, ale proste nemuzu si pomoc no !

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com