Nový LJ článek – Historie

11. 10. 2011 | Autor: | 2 x komentář |

Tak ho Hayley nazvala. Po dlouhé době v noci sepsala pár řádek a zveřejnila nový příspěvek na livejournalu. Jde  v něm hlavně o „nový směr kapely“, jak by chtěli pracovat na nové desce a také naráží na nenávistné komentáře, co se v poslední době na LJ objevily. Překlad je hotov:

Historie

zdravím lidi,

doufám, že si všichni užíváte „Renegade“ a to všechno, co jsme dneska vydali. Je těžké uvěřit, že jsme ty písničky nahráli před takovou dobou a vydáváme je až teď. Byla jsem připravená je zveřejnit hned ten týden, co jsme je ve studiu dokončili. Tolik se toho za ten rok či dva stalo, změnilo, šlo dobrým či špatným směrem… a tohle je jedno pěkně velké oddechnutí. Klid po bouři, na který občas jen těžko narazíte…

teď když jsou písničky venku a berete je vy pod svá ochranná křídla a staráte se o ně, začínáme my zcela nové putování. Celý ten proces psaní, to je pro mě vždycky divné období…pochybuji sama o sobě, poslouchám pro uklidnění předešlá alba, izoluju se, abych se ujistila, že zůstávám soustředěná…jak jsem řekla, může to být dost zvláštní. Nicméně tentokrát se pokusím porušit tuhle formu, co jsem zbudovala. Jeremy, Taylor i já to dlužíme sami sobě, přenést se na zcela nové místo a prostě si to celé užívat bez nějakého stresu nebo trapného napětí. Víte stejně dobře jako my, že už je to doba, co jsme se při natáčení alba čistě jen bavili, bez nějakých šíleností.

 

Tak tady to je. Máme pár písní rozdělaných, ale je to pořád začátek.

 

A teď úplně z jiného šálku, vážně doufám, že komunita může být pozitivním místem. Jsem člověk se svými názory…ne vždy je říkám nahlas, protože si opravdu nemyslím, že jako umělec bych měla být jedna z těch žvanilů…ale co se tady snažím říct je, že chápu lidi s názory a to, že se chtějí vyjádřit. Není nic špatného na tom, když s někým nesouhlasíte. Co mě štve je, že tady, tato komunita je místo pro fanoušky/rodinu naší kapely, aby se mohli zastavit a cítili se tady lépe, ne hůře. Ne…samozřejmě si nemyslím, že svět je celý růžovoučký a posetý sedmikráskami…ale no ták, vylívat zlost si můžete kdekoliv jinde. Takže prosím, klidně můžete říct, že se vám song nelíbí nebo že můj hlas zní divně nebo cokoliv…ale žádám vás, abyste to dělali s úmyslem a ne jen proto, že nemáte co lepšího říct. Je to opravdu deprimující vidět lidi používat naši domovskou komunitu jako vrbu, které svěřují všechnu škodolibost a hořkost.

 

Nicméně, nejsem vaše máti…

Čas jít psát….

 

hayley

 

Komentáře ke článku “ Nový LJ článek – Historie ”

  1. Kaliend

    Tak tohle mě moc nepotěšilo. 🙁

  2. Ywett

    At‘ v těchto článcích je obsah jakýkoliv, vždycky jsem ráda aspoň za nějaký.Tak strašně bych byla ráda kdyby Hay takových článků psala více, očemkoliv.Kdyby nebyla umělkyní, byla by skvělá spisovatelka/žurnalistka.Umí všechno tak nádherně podat, člověk to pochopí.Opravdu příspěvky, články se od ní čtou jedna báseň. – a samozřejmě je to i překladem.Vaše překlady nemůžou být lepší.Takže tímto i takové Díky :))

    Ted k druhému hořkému odstavci.Je vždy nemilé tohle vidět, a ještě hůř jak o tom Hay píše.Opravdu to rozčílí, a nažene vztek na tyto ubohé lidi,kteří nemají co jiného říc,co nemají nic jiného na práci, než obcháze tyto komunity a bezvýznamně urážet to, o co se vůbec nezajímájí.Tohle je jejich záliba, činnnost.Věřím,že to dělají pouze tyto typy zahořklých,závistivých lidí. Achjo..

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com