Projekt „The 2011 Paramore Tour Fan Diary“

11. 1. 2012 | Autor: | 2 x komentář |

Polští kolegové z paramore-music.com (stránka přešla zejména do anglické verze) vymysleli nový světový fanouškovský projekt! 🙂 Koluje po síti již nějakou chvíli a podle mého názoru bude vypadat opravdu krásně. Jde o sesbírání zážitků fanoušků z koncertů za rok 2011. Fotografie a pár vět o vašem jedinečném dni se přidá do knížky, která se následně odešle samotné kapele.

Rock For People 2011 tam přece chybět nemůže! 🙂

Ve spolupráci s vámi chceme vytvořit něco speciálního – foto album pro kapelu! Naším cílem je utvořit knihu s názvem „The 2011 Paramore Tour fan Diary“. Měla by obsahovat informace o každém koncertu roku 2011 – set listy, fotky, kuriozity, zábavná fakta – a také vaše vzpomínky spolu s fotkami pořízenými s kapelou – před, během, po koncertě – to je jedno! Až bude knížka hotová, předáme si členům kapely.

Pokud jste měli to štěstí a navštívili alespoň jeden z koncertů Paramore v roce 2011, prokažte nám tu laskavost a zúčastněte se!

Lidé, kteří náš projekt podpoří finančně (včetně malinkých příspěvků), budou mít garantováno, že jejich fotky i vzpomínky budou s jistotou v „The 2011 Paramore Tour Fan Diary“. Čím více peněz nastřádáme, tím větší může foto album být. (pozn. překl. album opravdu není levná záležitost, vyjde na nejméně 1200kč)

  • sepište vzpomínky, kuriozity (maximálně 12 vět v angličtině), přidejte fotografie z koncertu i jiné
  • připojte své jméno a info o koncertě, na kterém jste byli
  • vše odešlete na → diary@paramore-music.com
  • UZÁVĚRKA je 22.ledna 2012! → nyní do 22.6.2012


 

 

Komentáře ke článku “ Projekt „The 2011 Paramore Tour Fan Diary“ ”

  1. ParaEll

    Tak to teda napíšu, zážitek na celý život ! bylo to neskutečné, krátké ale neskutečné (RFP 2011)♥

  2. CharlesGingerBox

    Jo! Napíšu o tom, jak mě při Sum41 několikrát málem vytáhli z davu vyčerpanou a vystrašenou a já řvala: NENENE! Chci tady zůstat na Paramore!!!! 😀 a pak… BYLO TO NEUVĚŘITELNÉÉ!!! ♥

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com