Hayley o týdnu v Los Angeles

3. 2. 2012 | Autor: | 1 x komentář |

Paramore zažili nejrušnější týden za poslední měsíce. Jak víme, byli v LA hledat producenta pro novou desku. Hayley se o tom rozpovídala v novém článku na paramore.net. Originál ZDE, překlad později… je hotov:

TÝDEN V LOS ANGELES

překlad: michelle + korektury parahani

Tenhle týden byl tím nejrušnějším, co jsme za poměrně dlouhou dobu zažili. Tohle píšu s napůl otevřenýma očima.* Moje tělo se s pracovním režimem ještě moc nesžilo…od FBR15 koncertu to pro mě byly jen samé Hunger Games, prázdninové stravování a Sega Genesis (pozn. stará konzole pro hraní videoher). Nic moc aktivního. Nicméně si myslím, že jsem radši v jednom kole. Aspoň se teď někam dostáváme!

Tento týden jsme potkali dobrých 6 nebo 7 lidí, kteří jsou všichni dostatečně kvalifikovaní pro produkci našeho čtvrtého alba. Je to děsivý/zajímavý/a mimořádně inspirativní proces setkávat se a pokoušet se poznat někoho, kdo uskuteční naše vize a dá dohromady hudbu, kterou vytváříme. Jak víte z videa, které jsme včera zveřejnili, jedním z mužů, se kterým jsme se setkali, byl Justin Meldal-Johnson. Skvělý chlap.Také velmi talentovaný. Opravdu bychom mu měli poděkovat za to, že se jako jediný nechal točit a souhlasil s invazí malého růžového foťáčku v jeho studiu. Původně byl náš plán natočit doslova každou maličkost, každou schůzku, která se na tomhle výletě uskutečnila. Chtěli jsme udělat takový druh „video seznamu“ všech lidí, které jsme potkali. Bohužel musíme respektovat skutečnost, že ne každý chce, aby byl jeho obličej vystaven na webu/fan stránkách/fórech a ani nechtějí zveřejňovat informace o potenciálních projektech. Pravdou je, že jsme počítali s „je jednodušší požádat o odpuštění než o povolení“… ale opět, v tomto ohledu je nám opravdu jasné, že to byla příliš ambiciózní mise a my musíme respektovat přání lidí nevystavovat je všude na internetu. Z našeho výletu ješrtě uvidíte další videa a fotky a stále budete v obraze… Doufáme, že vás to stále zajímá!

Dobrou zprávou je, že ohlasy na písně, co jsme ukazovali producentům, byly úžasné. Pro naši kapelu je to jako zbrusu nový den. Pokud jsme si předtím ještě nebyli jisti, tento výlet byl tím potvrzením, které jsme potřebovali.

Díky, že nás podporujete a že jste v tom s námi. Už nám na této cestě zbývají jen dvě schůzky. Byli jste s námi zatím při všem a stejně tak to bude i zítra. Ne prostřednictvím foťáku nebo nějakým fyzickým způsobem…ale v našich myšlenkách a srdcích. Jste naší obrovskou částí, tou, která si celý tento zážitek proste a jednoduše užívá. Opět vám děkujeme. Sledujte naše stránky, protože budeme nadále uveřejňovat spoustu věcí z L.A.

S láskou,

Hayley

*Poznámka: Ne s napůl zavřenýma. Poloplná sklenice > poloprázdná sklenice.

 

Komentáře ke článku “ Hayley o týdnu v Los Angeles ”

  1. tom

    moc peknz clanek dekuji ya preklad“

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com