Hayley jako host na chystané desce mewithoutYou? – ANO!

9. 3. 2012 | Autor: | Bez komentářů |

hayley a mewithoutyouNerada zveřejňuji zcela nepotvrzené informace, ale tuto můžeme pokládat za skoro stoprocentní. Američtí mewithoutYou chystají vydání nové desky Ten Stories, která se dostane na pulty 15.května. Byl odhalen i tracklist s názvy písní a zpráva, že se fanoušci mohou těšit na hosta při písni Fox’s Dream Of The Log Flume. Nyní na stránce absolutepunk.net Jason Tate (mimojiné zakladatel tohoto webu) nahodil novinku – fanoušek kapely mewithoutYou se údajně bavil s jejich basákem a zjistil, že právě Hayley Williams má hostovat na připravovaném albu.

Sám Jason se snaží z kapely vypáčit potvrzení, ale jelikož měl možnost skladbu slyšet, sám to také odhaduje na Hayleyiny vokály. Jak víme, mewithoutYou jsou velcí favorité Hayles a před nedávnem na stejné stránce přispívala s komentářem, že by ráda udělala cover jedné z jejich písní. Musíme si zřejmě počkat do května…

Aktualizace: Hayley právě ve svém tweetu potvrdila, že opravdu na desce zpívá. Prý by tomu neříkala hostovat, ale nějaký ten tón tam uslyšíme.

 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com