Paramore informují o novém albu!

18. 4. 2012 | Autor: | 1 x komentář |

Konečně tady máme nový příspěvek od kapely! Jak bylo ohlášeno, tento týden měl být na paramore.net zveřejněn informativní článek, ale nevědělo se, co bude obsahem. Nyní je tady a je plný novinek, které pro nás sepsala Hayley.

Vysvětluje, co se dělo v uplynulých měsících a jak to vypadá se čtvrtým studiovým albem. Také za kapelu ohlašuje, že producentem nového alba bude Justin Meldal-Johnsen – přesně ten pán, kterého jsme mohli vidět ve videu a na fotkách z Los Angeles, kde byli Paramore hledat toho pravého pro produkci jejich nové muziky.

Ještě větší novinka, kterou nám Hayles prozrazuje, je název jedné z nových písní! Je to ta, kterou nahráli přímo při návštěvě LA a dostala jméno ‚Daydreaming‚.

Datum vydání desky ani žádné přesnější info zde neuvádí, protože kapela si chce na tomto kousku dát opravdu záležet. Není tedy prý jisté, jestli vůbec vyjde tento rok. Netuší. Důležité ale je, že se všichni opět těší na koncertování a také děkují všem fanouškům za podporu v tomto období.

Více se pak dočtete ve zmíněném článku na oficiální stránce, překlad se chystá.  je hotov.

 

Konečně, novinky od Paramore
autor: Hayley
překlad: parahani

Je duben…Upřímně už se mi ani nechce věřit, jak ty měsíce rychle plynou. Čím jsem starší, tím čas rychleji letí. Dívala jsem se na svůj kalendář z minulého roku (který byl, přiznejme si to, míň plný než v co sem doufala…) a říkala jsem si, jak jsem se děsila toho, že se ten čas bude vléct. Nevěděla jsem, jaké je to být doma na víc než pár týdnů v době, kdy se naprosto nic neděje. Jediné, na co jsem myslela bylo, jestli bychom mohli lusknout prsty a čvrtá deska by byla tady, takže až bych se ohlížela příště, byli bychom někde na pódiu a né usazeni doma. Ale takhle to prostě nefunguje. Aby vzniklo něco skvělého, musí u toho být nějaké to trápení nebo nějaké obtíže, které to ve skutečnosti pro vás udělají něčím speciální nebo cenným. Jinak by cokoliv mohlo být lehce bráno jako samozřejmost.

Nemám potřebu vám lhát, těch prvních pár měsíců psaní bylo hrozně vyčerpávajících a více trápení než radost. Mělo to být zábavné, ne? Dotáhli jsme to až tady, jen abychom zápasili ještě víc. Takže si nejspíše umíte představit, že když nás v lednu opět začaly zaplavovat vlny inspirace, byli jsme ochotní nechat se unést kdykoliv se jim zachtělo. Napsali jsme hodně písní, o kterých mě nikdy nenapadlo, že je napíšeme. A ještě nejsme hotoví! Budeme ve psaní pokračovat i ve studiu…Což je to, o čem vám teď v podstatě chci napsat.

S klukama jsme asi před týdnem a půl šli do studia nahrát písničku pro naše čtvrté album. Až na to, že jsme si nebyli zcela jistí, jak to půjde nebo jestli to ve výsledku bude materiál, který použijeme, to bylo úžasné. Když jsme končili, zcela jistě jsme věděli, že je to tak správně! Takže bez dalšího prodlužování bychom chtěli oznámit, že producentem naší čtvrté desky je Justin Meldal-Johnsen. A co, můžeme vám také sdělit, že píseň, kterou jsme nahráli, se bude jmenovat „Daydreaming“. (Je to ta, o které jsme v únoru tweetovali z LA).

Pokud vám to ještě nedošlo, oproti normálu máme docela divný harmonogram. Nikdy jsme do alba Paramore nevkládali tolik času a péče. Většinou spěcháme, abychom stihli přesnou uzávěrku, což pro toto album není to správné. Nemůžeme vás ujistit, že bude vydáno tento rok. Co vám ale říci můžeme je, že odteď, když budeme něco vytvářet, den či měsíc, budeme s vámi více v kontaktu. Máme radost z toho, že naši fanoušci/rodina budou součástí všeho, co tvoříme, protože bez vás by to stejně nešlo.

Uf! Cítím se skvěle, že jsem vám to mohla říci…Něco bych vyklopila na twitteru, kdybych tohle brzo nenapsala.

Já i kluci jsme neustále ohromeni vším tím entuziasmem a nadšením, které srší z fanstránek/blogů/ručně psaných dopisů/ a z dalších stran. Znovu vám chceme poděkovat za vaši trpělivost a za to, že stále máme tu potřebu tvořit muziku a hrát na koncertech. Žijeme neskutečné životy a vy nám to v dobrém stále připomínáte.

Uvidíme se na netu, na Tumblr a Twitteru a tam všude…Ale ne na Facebooku. Nevím, jak se s tím pracuje.

Vyslanec Paramore,
Hayley

 

 

Komentáře ke článku “ Paramore informují o novém albu! ”

  1. Philip Kiulpekidis

    Luxůůůůs! Daydreaming? Už teď vím, že ho budu milovat mí spojený s jedním úžasným seriálem jménem Scrubs! 😀 Takže cool!!! ^^

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com