Vzpomínáme na Rock For People 2011

3. 7. 2012 | Autor: | 1 x komentář |

Pomalu startuje další ročník hudebního festivalu Rock For People, a tak by nebylo od věci zhodnotit ten minulý. Přesněji pak 3.července 2011, kdy do České republiky poprvé zavítala americká kapela Paramore! A jelikož na tento den nejde jen tak zapomenout, web ParamoreFans.cz vám přichystal dvě novinky:

  1. V sekci EXTRA ode dneška naleznete odkaz Rock For People 2011, což je speciální místo věnované právě návštěvě Paramore na tomto festivalu. Můžete se podívat na seznam zahraných skladeb + pustit si jejich záznamy, přečíst recenze, podívat se na videoreportáže a mnoho dalšího. Porovnejte vaše zážitky s těmi redaktorskými nebo se jen pokochejte profesionálními fotografiemi (budou nadále přibývat)!
  2. Nově na webu také otvíráme vlastní Fórum! (Za něj znovu a opět velký dík polimu!) Téma ‚Vzpomínáme na RFP 2011‚ již čeká na vaše myšlenky, vzpomínky, zážitky a dojmy z koncertu. Po velmi krátké registraci můžete přispívat do připravených sekcí a nebo si založit zcela novou a diskutovat o svých oblíbených CD, koncertech, členech kapely…či se domluvit na zahraniční koncerty Paramore v roce 2012!

Snad jsme vás dostatečně naladili na festivalovou vlnu a vy se s námi podělíte o vaše šťastné fanouškovské momenty! A těm, kteří se na Paramore nedostali, netruchlete! Rozhodně to nebyl koncert poslední…

 

Komentáře ke článku “ Vzpomínáme na Rock For People 2011 ”

  1. tom

    jak ten cas leti,minuly rok touhle doubou sem cekal na vystoupeni Paramore!!!Doufam,ze to nebylo naposledy…

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com