Nový blogový příspěvek

13. 8. 2012 | Autor: | 1 x komentář |

Už je to nějakou dobu, co jsme si mohli přečíst něco od Hayley. Tentokrát píše o náladě v kapele, nahrávání, pocitech před prvním koncertem po dlouhé době a celkově o Paramore. Originál si můžete přečíst zde, překlad níže 🙂

Překlad: paramorefans.cz (michelle)

Špatná gramatika a jde se na tresty weee!

Jestli si to dobře pamatuji, byli jsme minulý rok touto dobou na opačném konci světa a hráli jsme lidem, u kterých jsme si ani nedokázali představit, že by mohli vědět kdo jsme a znát písně, které jsme napsali. Bylo to tak úžasné období být v téhle kapele, se všemi druhy nových zkušeností a překážek a těšili jsme se, že je překonáme. Nejvyšší z nich je nové album – naše čtvrté studiové, abych byla přesná – k tomu by bylo potřeba psaní a nahrávání. Řekli jsme každému, fanouškům a novinářům, rodině, přátelům…všem, že jsme se rozhodli, že tohle album bude mezníkem v naší kariéře. Ne z jiného důvodu, než že budeme dělat tenhle proces nahrávání nejzábavnějším a nejvíce osvobozujícím zážitkem, jaký jsme kdy v historii kapely zažili. Zezačátku jsem cítila, že to bude další stresující a náročné cestování, několik měsíců je pryč a bez ohledu na to jsme se dostali do místa, kde jsme teď.

Tvoření tohoto alba je důvod, proč tato kapela vůbec začala. Nevím, jestli to bude největší a nejúspěšnější věc, jakou jsme kdy udělali…kdo vůbec chce vědět tyhle věci dopředu? Nemohu si být 100% jistá, že každý fanoušek nebo kritik, který si kdy užil Paramore si bude všechny tyto písně užívat stejně tak. Nikdo z nás neví nic kromě skutečnosti, ruce dolů, že je to naše oblíbená věc, na které jsme kdy pracovali. A celý rok od té noci, kdy jsem napsala první sadu textů a melodií, které by mohly skončit na našem čtvrtém albu, je to skvělý pocit mít možnost říct naprosto upřímně jak moc milujeme to, co teď děláme.

Rychlá aktualizace toho, co se teď děje ve studiu…máme 4 nebo 5 songů. Raději bychom nahráli všechny písně postupně, abychom slyšeli jak celkově zní, místo milionu kousků milionu písní najednou. Proto se může tato hrstka písní zdát trochu neohromující pro všechny ostatní, kteří nežijí v naší momentální bublině.

Většina obyvatel naší momentální kreativní bubliny je zpět na turné…Náš producent JMJ je s Beck a my se chystáme na mini turné, kde budeme hrát před The Cure na Reading and Leeds festivalu (AHHHH!!!)…Udělali jsme si malou přestávku během nahrávání čtvrtého alba, abychom zjistili, jestli máme na to vylézt na pódium a rozjet to. Mám nějaké naděje a nerada bych zklamala.

Kluci a já teď máme docela nervy ze setlistu a vystoupení obecně. Všechno co řeknu je, že jsem si vyšla a koupila si znovu pár alb Paramore, abych si osvěžila paměť na některé texty. Takže, už se jen připravit, možná byste si také chtěli nějaké ty starší oprášit. Nechtěli bychom být přistiženi při zpívání špatných slov, že ne? Jak trapné.

-h

 

Komentáře ke článku “ Nový blogový příspěvek ”

  1. tom

    Diky za preklad!A ted jedem do Anglie

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com