Paramore v Kerrangu

30. 8. 2012 | Autor: | Bez komentářů |

V posledním čísle časopisu Kerrang! je malá rekapitulace irského festivalu Belsonic. Skoro celá dvoustrana je věnována právě Paramore a jejich velkému návratu na scénu. Dokonce vznikla jedna společná fotografie Paramore a You Me At Six! Tuto společnou fotografii (stejně jako scany časopisu) si můžete prohlédnout níže a samozřejmě nebudete ochuzeni ani o překlad. Všechny části, které se týkají Paramore jsou přeloženy v celém článku.

Překlad: michelle (paramorefans.cz)

Už žádné ošklivé záležitosti…Paramore 2.0 zahajují nepokoje na naší straně oceánu.

„Pokud jste sledovali telenovelu, kterou Paramore posledních 7 let byli, s potěšením oznamujeme, že je zrušena!“, říká Hayley Williams. Přestože kapela nikdy tak docela nečelila obvyklým problémům romance/vražda/těhotenství v dospívání/únos/můj-syn-je-žhář!, stále můžete pochopit její podstatu. Avšak v době Vánoc měli vlastní roztržku ve stylu Hollyoaks/East End, když je bratři Farro v prosinci 2010 opustili. Stejně, co všechno udělá 20 měsíců. To je to, proč je Hayley rozzářená, když vydává toto prohlášení, stojící uprostřed pódia jasně označeném „Paramore“. Muzikanti kolem ní se usmívají od ucha k uchu, stejně jako dav 5000 lidí vtěsnaných do tohoto městského prostoru (známý jako Belsonic festival), který šílí. Ano, tady, v tlumeném letním světle se zdá neklid vzdálený několik zimních období přeci jen daleko. Pro tuhle kapelu je to nové svítání s novým (turné) line-upem a novým albem na obzoru. Na důkaz dnešní noci to bude ještě jasnější než v minulosti.

Zatímco jsou YMAS zaneprázdněni loučením s Belfastem, je čas pro Paramore, aby znovu řekli ahoj. „Je zábava, že jsme po tom rok toužili!“ kňučí Hayley. Je to vidět. Pobíhá po pódiu s něčím mezi energií diblíka a netrpělivostí spojenou s dlouhým pobytem v interiéru, zatímco Paramore dělají tuto noc jejich nocí. Ženou se 18ti písněmi od ohromující Brick By Boring Brick kupředu, to je pop-punk na nejvyšší úrovni. Ještě lépe, nebojí se poškrábat si lak na nehtech ve jménu individuality a pomáhají těhotné fanynce jménem Marie na pódium, aby se k nim v průběhu Misery Business připojila. Jinde okoření jejich vystoupení starými klasikami vedle poměrně neznámých pecek ze Singles Club jako je Renegade a brilantně nazvaná In The Mourning. Samozřejmě jsou na ně všechna slova textu křičena zpět.

„Jaká krásná noc!“ křičí Hayley, skutečně dojata přijetím publika. „Je fajn být zpět! Je to perfektní!“. A je to pravda. Telenovela by mohla být u konce, ale rock je stále pestřejší místo, kde jsou Paramore.

5 minut s…Joshem Franceschim (You Me At Six, vokály)

Jaký je to pocit podporovat Paramore na jejich velkém comebackovém koncertu?

„Ano, je to super, známe tyhle lidi už roky a ta spousta koncertů a turné, na kterých jsme s nimi byli, byla šílená. Je hezké vidět je zpět pohromadě a zpět na pódiu, a všichni vypadají mnohem šťastnější než v minulosti, takže ano, je to úžasné je vidět. Těším se na to nové album.“

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com