Paramore v Kerrangu!

10. 10. 2012 | Autor: | Bez komentářů |

V novém čísle se časopis Kerrang! zaměřil na fotografie, které měly zůstat skryté. I přes odpor čtenářů jsou na obálce opět Paramore a titulek slibuje pikantní fotografie. Zatím nejsou k dispozici žádné scany, ale buďte si jistí, že jakmile se nějaké objeví, máte je tu!

AKTUALIZACE (parahani): V novém K! máme také kus staré sestavy Paramore, a to Zaca Farro, který je zde zpovídán. Jeho kapela Halfnoise se těší úspěchu a po turné se skupinou Paper Route se o ně začíná zajímat hudební veřejnost. Kerrang se Zaca samozřejmě nezapomněl zeptat na jeho dřívější spoluhráče, a tak si můžete níže v překladu přečíst, jaké má s Hayley, Jeremym a Taylorem nyní vztahy a jestli se těší na nové album partičky z Tennessee.

Zac Farro je připraven jít dál. Dva roky po odchodu z kapely Paramore představuje tento bubeník jeho projekt Halfnoise a Kerrangu odhaluje jeho zlepšující se vztahy s dřívější kapelou. Bratři Josh a Zac Farro opustili Paramore v prosinci 2010, kdy Josh vydal neslavné prohlášení proti Hayley Williams a zbytku kapely – věc, kterou by on a kytarista Taylor York rádi hodili za hlavu. „Nemůžete je vinit za to, že se jich to dotklo.“ říká Zac o těch pár těžkých měsících. „Snažili jsme se to zvládnout nejlepším možným způsobem, ale naprosto rozumím, že to bylo těžké pro všechny, nejen pro Joshe a mě. Řekli, že s nimi nebylo moc dobře zacházeno (kvůli tomu Joshovu prohlášení) a my jsme tvrdili to samé. Stojím si za svým rozhodnutím odejít a nemyslím si, že jsem měl v Paramore zůstat, ale bylo to drsné a jak už to bývá u každého velkého rozhodnutí, nemůžu říc, že ničeho nelituji. Ale na konci je to vlastně jedno. Myslím, že jsme se všichni naučili, že to, čemu věříme, může být ztvárněno lepším způsobem.“

Ačkoliv Paramore stále nemají Joshe moc v lásce, Zac prozrazuje, že čas pomohl spravit přátelství mezi ním a Taylorem. „Je to skvělý pocit hlavně proto, že se to stalo tak přirozeně. Netlačím nikoho, aby se cítil trapně nebo něco takového. Upřímně netuším, jestli by si Hayley nebo Jeremy chtěli někdy znovu vyjít, možná už to prostě nikdy tak nepůjde, ale pokud bych na ně někde narazil, snažil bych se je obejmout a pozdravit je.“

A co si myslí o budoucnosti Paramore a jejich novém albu? „Samozřejmě mě zajímá, co vytvoří. Doufám, že mají stejný názor co se týče Halfnoise. Těším se, s čím přijdou, protože mám pocit, že jsme každý za poslední dva roky samostatně různými způsoby dospěli a stali se zcela jinými lidmi. Mám z nich radost a přeji jim jen to nejlepší. Fanoušci Paramore jsou blázniví a úžasní a jsem si jistý, že dostanou další skvělé album. Doufám, že všem vyrazí dech.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com