Paramore na premiéře Breaking Dawn pt 2?

12. 11. 2012 | Autor: | 5 x komentář |

Dnes se ve světě Internetu objevila zatím nepotvrzená zpráva, že se Paramore zúčastní  premiéry filmu Breaking Dawn part 2 v Los Angeles a měli by se tak objevit i na „červeném koberci“ (letos netradičně v černé barvě). Seznam účinkujících ale nebyl nikde zveřejněn oficiálně a ani kapela či management se k tomu nevyjádřili. Naposledy se kapela účastnila premiéry prvního filmu ságy v roce 2008.

Přenos z „koberce“ poběží od půl druhé našeho času na serveru Yahoomovies, a tak pokud jste fanoušky ságy Twilight či noční tvorové, můžete se podívat, jestli se na place objeví i trojice z Tennessee.

Zatím by nebylo na škodu si připomenout zřejmě nejslavnější song ze soundtracků k těmto snímkům, a to Decode. Videoklip k písni má na Youtube již přes 74 milionů shlédnutí!


 

Komentáře ke článku “ Paramore na premiéře Breaking Dawn pt 2? ”

  1. petra.freedom

    Jak sem někdo napíše, že jí nenávidí…našetřím si na lístek na vlak/autobus a přijedu ho proplesknout! 😀

    Nicméně si nemyslím, že by byl nejslavnějším songem soundtracků, řekla bych, že například Muse k Eclipse hráli všude, kde to šlo, neustále, až mi lezla na nervy…řekla bych, že ta byla asi populárnější – hlavně série už tehdy byla fenoménem.

    PS: já jí miluju, nade vše. Všeobecně známý fakt.

  2. dvoumetrovazizala

    . Twilight a Decode nemám rád, možná by se dalo říct, že je nenávidím :-)… (petra.freedom – přibal si schůdky, nebo židličku…)
    Decode je jediná písnička Paramore, kterou vážně nemám rád – taková roztahaná a nudná.

  3. parababe

    Celkem paradoxní nejlepší písnička složená pro nejhorší film!!! 😀 😀

  4. petra.freedom

    dvoumetrová žížalo, místo bydliště? Udělám si čas příští víkend! 😀 židličku mám skládací v práci, vezmu ji s sebou 🙂

  5. dvoumetrovazizala

    petra.freedom – podle infa co vyhrabal pan Seznam můžu v názoru a narážkách v klidu pokračovat. Vzdálenost 357 km a v nejhorším případě náskok 3,5hod. považuji za dostatečné 🙂
    Vzhledem k faktu, že může být vzdálenost do Olomouckého kraje brána z Tvé strany jako znevýhodnění tak se zachovám jako charakterní žížala a nechám se Tebou zmlátit na případném budoucím koncertu Paramore…

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com