Co se bude dít 14.prosince?

3. 12. 2012 | Autor: | 5 x komentář |

Máme tady jeden „domyslete si, co chcete“ příspěvek. O víkendu oficiální stránka paramore.net zavedla jakoby „vstup“ na svůj server a to s obrovským logem „If there is a future, we want it now“, které (s drobnou úpravou) nyní zdobí i náš Facebook.  Začalo se tedy debatovat, co by tento úryvek mohl znamenat. Jestli si vzpomínáte, proběhla tudy informace o možné nové písni Paramore s názvem „Now„. Máme tedy nenápadně odhalen kousek textu?

Těchto pár slov doprovází ale další záhada. Uživatel mr_racoon (známý zejména z Livejournalu kapely) objevil datum 14.prosince 2012 v kódu zmiňované vstupní stránky webu kapely. Může naznačovat novou verzi paramore.net, vydání singlu, v podstatě cokoliv. Nebo také nic. Ale nechme rozvíjet naši představivost a společně si počkejme na to, co pro nás Paramore chystají!

 

Komentáře ke článku “ Co se bude dít 14.prosince? ”

  1. kristy

    juch, paramore vždycky připraví takovou krásně divnou vánoční náladu …. love it!!!

  2. petra.freedom

    já myslím, že jen nová stránka 😀 Protože když na to vlezeš, tak se tam přeci ukáže „go to old site“ což vlastně jednoznačně říká, že bude nějaká NEW site.. :/

  3. parahani

    peti: no právě, já si to taky myslím…ale chtěla sem shrnout všechny ty nápady, co se teď vyrojily…však si počkáme 🙂 a víš jak, s novou stránkou můžou taky vydat něco nového ;))

  4. Speedy

    nahození nové webu a možná i spuštění pfc?

  5. poli

    tak web je asi jasnej žejo, plus myslim že to bude hozený do stylu novýho alba, přebal ale asi neukážou

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com