Informace o zveřejnění singlu „Now“

20. 1. 2013 | Autor: | 1 x komentář |

Do vydání nové písně z alba „Paramore“ schází jen několik desítek hodin a s ubíhajícími minutami se na nás také hrne plno informací. Nejdůležitější z nich je ta, že se celá kapela dnes přesunula do Evropy, konkrétně do Londýna. Zde je v pondělí čeká rozhovor pro MTV Asks, kde i fanoušci můžou přispět svými dotazy.

Co se týče „Now“, singl byl již přidán na stránku Amazon.com a odkaz odhaluje další detaily – písnička bude mít 4 minuty 10 sekund a byl zařazen do sekce „alternative rock“. Cena je stanovena na 0,99$ (je nutné ale počítat s cenou za zahraniční převod peněz). Postupně by se novinka měla objevit i na iTunes a premiéra je ohlášena (jak je známo) na 22.ledna. Paramore se také překvapivě objeví ve vysílání BBC Radio 1 – v úterý se zúčastní ranní show Nicka Grimshaw, kde novou píseň představí! Celý program poběží od půl osmé do jedenácti ráno a rádio je volně k poslechu.

Aktualizace: Na serveru iTunes.com bude singl zveřejněn již v úterý v 6 ráno našeho času. Pro účet na tomto webu ale musíte být obyvatelem Ameriky a mít americkou kreditku, takže kdo nehodlá obcházet toto všechno (což lze také), bude si muset počkat Amazon.com (či Youtube – pro ty, co nebudou investovat).

Paramore budou ještě dnes poskytovat rozhovory pro MTV UK a MSN Entertainment a v úterý je čeká zmiňované představení „Now“ v BBC a také video rozhovor s vybranou fanynkou Jennie Klotz, která bude mít možnost od půl 10 ráno zeptat se kapely na pár otázek a měla by jim také zazpívat (na jejím Youtube kanále najdete několik coverů).

 

Komentáře ke článku “ Informace o zveřejnění singlu „Now“ ”

  1. dvoumetrovazizala

    http://www.youtube.com/watch?v=wAUAayPYX_o
    zatím mám spíš smíšeny pocity…

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com