Hayleyin příspěvek na livejournalu

26. 2. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley sepsala nový příspěvek na livejournal. Poslouchání nových písní s vybranými fanoušky ji opravdu hodně nadchlo a rozhodla se sdílet texty některých písní i s námi ostatními, kteří neměli to štěstí, aby byli u toho. Také prozrazuje, že píseň „Part II“ je vlastně pokračováním písně „Let The Flames Begin“ z jejich druhého studiového alba „Riot!“. Hayley zároveň slíbila, že během týdne zveřejní další části textů. Pokud si chcete přečíst Hayleyin příspěvek v originálu, můžete zde a pokud máte raději překlad, klikněte na celý článek.

 

překlad: michelle

Proč jsem si na tento výlet nezabalila laptop?

Jsem na mini iPadu. Je směšně těžké na téhle věci psát, takže mi budete muset odpustit, pokud to skončí tak, že to bude krátké nebo všechno napíšu špatně….Chtěla jsem s vámi jen sdílet text z nové písně „Part II“, protože jsme hráli v Sydney několika lidem a už je to venku! Už roky je „Let The Flames Begin“ jednou z našich oblíbených písní hraných naživo, stejně tak jako pro většinu lidí, kteří přijdou na naše koncerty…Chtěli jsme, aby to mělo pokračování. „Part II“ je to pokračování!

Dnes v noci jsme lidem hráli 5 songů a přestože zatím nebudu sdílet texty všech pěti písní, dnes zveřejním několik řádků, tak jak jsem slíbila. Aaaa taky během týdne zveřejním části z několika dalších, zatímco tu budeme.

Rozhodla jsem se nejprve sdílet tento refrén, protože je tam několik částí podobných „Now“…Mám pocit, jako bychom stále byli v první kapitole úplně nového příběhu. A zatímco spousta příběhů zahrnuje vykoupení a boje, které vypadali jako nekonečné (uvnitř nás), bude východ na druhém konci mnohem sladší. Je tu tolik jasu a radosti, které vycházejí z ostatních písní na albu. Líbí se mi ten kontrast, který stíny vrhají. Byly to všechno naše temné momenty, které inspirovaly písně jako „Part II“ a „Now“, které vlastně zapříčinily to, že jsme v naší nově nalezené naději ocenili jednoduchost a štěstí. Takže držte své srdce, pokud jste zdánlivě uvízli pod dešťovým mrakem….Nebudeme muset vždy bojovat tak tvrdě, abyste zůstali suší. Vychutnejte si ten moment….Můžete v tom odevzdání najít nějako sílu. Nebo můžete udělat to, co jsme udělali my a napsat píseň.

(Dnešní noc pro nás tolik znamená. Konečně sdílet něco z tohoto alba s někým mimo média byl takový požitek a upřímně taková úleva! Díky těm, kteří vyhráli ty lístky, že byli tak v pohodě a skutečně nadšení z plně obnovených Paramore)

-H

„Dancing all alone
To the sound of an enemy’s song
I’ll be lost until you find me…
Fighting on my own
In a war that’s already been won
I’ll be lost until you come and find me here, oh glory.“

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com