NOVÝ PŘÍSPĚVEK OD HAYLEY A NOVÁ FOTKA

3. 3. 2013 | Autor: | 1 x komentář |

Na livejournal.com si můžete přečíst nový příspěvěk od Hayley. Mluví o konci tohoto prvního turné a o tom, jak už trošku vyšla ze cviku 🙂 A hlavně mluví o novém albu a jeho významu – soustředí se na začátek alba, tedy píseň Fast In My Car, která je pro ně symbolická a pro mnohé posluchače/novináře znamenala vyjádření smutku nad odchodem dvou členů z kapely. Hayley ale říká, že to tak vůbec není a že vlastně celkově na albu není jediná píseň, která by byla čistě o tomhle. Celý text její zprávy si v češtině můžete přečíst v celém článku.

Připojuji i novou fotku Hayley od Lindsey Byrnes.

Zbývá už jen jeden koncert z našeho prvního turné v roce 2013. Nikdy mě takhle moc nebolel krk snad od dob, kdy jsme poprvé začali jezdit na turné v roce 2005… Pořád všem říkám „Moje tělo prostě odolává mé vůli k rocku!“ Ale vážně, ty koncerty byly tak zábavné, nebo alespoň po těch 70-90 minut na pódiu, že si toho ani nevšímám. Hrozně mě baví být zase na turné. Moje skřípající klouby a svaly se mi určitě brzy podvolí. Podvolí se rocku. Ale už si nemůžem dávat zase 2 roky pauzičku, že jo?

Jak už jsem říkala ve svém posledním příspěvku, máme za sebou několik „poslechových party“…hrajeme 5 písní z našeho alba pro asi 20 fanoušků. Jsem z toho hrozně nervózní a nadšená a zároveň je to naplňující. Nikdy mě nepřejde ten úžasný pocit, který mám v tu chvíli, kdy odhaluju svojí duši v písni a někdo to poslouchá a nejen, že to akceptuje, ale plně to přijme. Být jakýmkoli umělcem je zkrátka požehnání.

První píseň na albu se jmenuje „Fast In My Car“. Hráli jsme ji na těch poslechových party a i já byla nervózní z toho, že lidem ukážeme, jak to album vlastně začíná. Existuje důvod, proč začíná zrovna takhle. Posledních pár let bylo pro naši kapelu jako šílená jízda. Prošli jsme si opravdu temnými údolími. Došli jsme do hloubek, odkud jsme ani neviděli žádné východisko…ale nám se to podařilo! Dostali jsme se odtud! Ale problém s tím, že jsme si tohle dno prožili na očích světu je v tom, že existuje spousta lidí, která by nás raději dál viděla na tom dně. Takové lidi znáte určitě taky. Nechtějí, abyste vstali a znova to zkusili, a to obzvlášť pokud se pokoušíte o něco nového. Docela upřímně si myslím, že v našem případě se novináři spíš snaží získat pikantní historku, než aby si o nás trochu něco zjistili a řekli něco pozitivního. A lidi vždycky nemůžete vinit za jejich zvědavost. Naše společnost tohle zachovává… přitahuje nás dilema. Jsem na tom stejně jako všichni ostatní, takže přísáhám, že se teď nesnažím někoho obviňovat. Nicméně, kapela Paramore už si užila svou dávku dramat a jsme připraveni na něco jiného. Chceme už tuhle telenovelu a všechno drama s tím spojené nechat za sebou! A proto „Fast In My Car“.

Spousta recenzentů, kteří si ten song poslechli, hned došla k jasnému závěru po poslechu některých částí písně. Ptají se mě, jestli je píseň o ztrátě dvou členů kapely a o tom, jak jsme kvůli tomu byli naštvaní atd, bla bla bla…a já chci jenom říct nahlas a pyšně, že tenhle song o tom vůbec není. Ve skutečnosti nejsou na albu úplné písně, které by o tom byly. Jasně, vždycky mě inspiruje život a věci, kterými já i mí přátelé procházíme…Takže tam mohou být stíny těchto vzpomínek…ale co se snažím říct, je…Nehledejte něco negativního moc intenzivně, protože to vždycky najdete. (Tím bych se měla víc řídit!)

Doufám, že letos si jako kapela opravdu prožijeme to, o čem je „Fast In My Car“. Chci jen skákat v autě, dodávce, autobusu, letadle, vlaku, to je fuk…se svými nejlepšími přáteli..a převzít vládu nad světem. Jsme ozbrojeni po zuby a jsme připraveni na všechno, co nám vstoupí do cesty, ale vždycky si udržíme klid v duši z toho, že už teď jsme vyhráli. Venku nás toho ještě tolik čeká a já nejsem připravená na to, abychom z toho tentokrát cokoli zmeškali.

Takže, i když jsou moje nejoblíbenější části téhle písně jednotlivé sloky…rozhodnu se podle své intuice a dám vám sem refrén. Jasný a k tématu. Nemůžu se dočkat, až uslyšíte celou věc!

„We’re driving fast in my car

We’ve got our Riot gear on but we just want to have fun
No, we’re not looking for violence…
Tonight we want to have fun“

hayley

 

Komentáře ke článku “ NOVÝ PŘÍSPĚVEK OD HAYLEY A NOVÁ FOTKA ”

  1. tom

    uz se tesim,az to uslysim nazivo!!!

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com