Hayley pro Cosmopolitan

11. 3. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

V poslední době se nemluví o ničem jiném, než o Hayleyině spolupráci s kosmetickou firmou M∙A∙C. O tuto novinku se zajímal i britský Cosmopolitan, který s Hayley udělal takový dívčí rozhovor. V něm se například dozvíte, jaké je Hayleyino oblíbené tetování, jaký přípravek z M∙A∙C kolekce má ráda a samozřejmě se nezapomnělo ani na její vlasy. Rozhovor je v celém článku zatím v originálním znění, překlad bude za moment je hotov.

překlad: michelle

Jsme velmi nadšení z tvé spolupráce s M∙A∙C – jak se to přihodilo?
Upřímně řečeno ani nevím. Cítím se, jako bych trefila make-upovou loterii! Když mi zavolali, že by možná měli zájem, ani jsem nemrkla.

Jaký je tvůj oblíbený prvek z kolekce?
Make-up je velmi osobní věc. Je to osobní vyjádření. Nejsem v tom zase až tak dobrá a stále mám vzezření, které o mně něco říká. Tato kolekce je…Oranžová je prostě moje.

Jaký je tvůj nejoblíbenější produkt od M∙A∙C vůbec?
No, první věc, za kterou jsem kdy utratila své peníze byly oční stíny  M∙A∙C v jasně oranžové. Nicméně, můj nejoblíbenější produkt všech dob je „Lightscapade“ Mineralized Skinfinish. Naštěstí pro mě,  M∙A∙C to přidal do mé kolekce, protože jsem byla zničená, když ho předtím stáhli!

Jaký je nejlepší tip ohledně krásy, který jsi dostala a od koho byl?
Je tu blog jedné dívky, který sleduji na Tumblr (albinwonderland.tumblr.com)… Vždy poznamená, že make-up není o tom si každé ráno dát na obličej cizí osobu. Je to forma umění a je to o tom jít ven s pocitem, že vypadáte tak, jak chcete každý den vypadat.

Jaké jsou nejdivnější tipy, které jsi vyzkoušela?
Co já jsem už nevyzkoušla? Hrát spocené koncerty každou noc s make-upem na obličeji znamená, že je na mě má pleť v jednom kuse naštvaná! Dám si na obličej cokoliv, aby byla má pokožka šťastná. Jedna z mých oblíbených věcí je smíchat trochu cukru s medem, abych si udělala přírodní pleťovou masku. Navíc to dobře chutná.

Kolik tetování máš a jaké je tvé nejoblíbenější?
Mám asi 8 tetování, ale všechna nejsou moc velká. Mé oblíbené je to poslední. Je to má ruka držící obálku se srdcem. Je to má pocta lásce na dálku.

Znamená tvé tetování “Shave Me” připomenutí, že se máš oholit?!
Ha! Přála bych si, aby to bylo tak jednoduché.

Jaký je tvůj nejhorší zločin na kráse?
Jen se podívejte na kteroukoli mou fotku až do včerejšího dne…Všechno je to tam!

Co nebo kdo tě inspiruje co se týče vlasů?
Má nálada určuje, jak vypadám každý den, když jdu ven. Můj standard je nosit je dlouhé a rovné. Předstírám, že jsem Rachel z Přátel, to je přijatelné. Také je ráda nosím ve dvou malých drdůlcích na každé straně hlavy. To si pak připadám jako Spice Girl.

Barvíš si vlasy sama nebo v salonu? Jakou značku barev používáš?
Tak dlouho, co existují profesionální značky barev, mi připadá, že nic nemůže porazit Pravanu nebo Goldwell. Když se barvím sama, mám ráda Special Effects, InkWorks nebo Betty Beauty (vím, že není na vlasy na hlavě, ale funguje to!!).

Myslíš, že se s tvou barvou vlasů mění i tvá nálada nebo osobnost?
Nejvíc se cítím sama sebou, když jsou mé vlasy jasné. Po tom, co jsem měla asi měsíc červenou, jsem připravená znovu na něco divokého.

Jaké přípravky používáš, aby sis udržela vlasy jasné, zářivé a zdravé?
Celkem často teď používám Kevina Murphyho. Cokoliv říká štítek, přesně tohle ten produkt dělá! Není tu spousta značek, o kterých by se to dalo říct.

Jsi fanouškem výstředních trendů 90. let? Pokud ano, jak toho dosahuješ?
Samozřejmě, že jsem. Když jsem vyrůstala, velmi úzce jsem sledovala ženy jako Drew Barrymore, Gwen Stefani a skupiny jako TLC. Je to jen několik příkladů velmi silných žen, které jsem obdivovala. Není to trend, kterým jsem fanouškem, je to postoj a síla, které 90. léta udělala.

Zbožňujeme tvůj make-up kočičích očí, jaký je tvůj oblíbený produkt?
Budu používat cokoli na každodenní bázi, ale Fluidline od M∙A∙C je na kočičí oči nejlepší a provede mě zpoceným koncertem.

Jaké ráda nosíš nehty?
Mám ráda nehtové umění, ale neumím to. Zrovna teď jsou mé nehty divně zlaté skvrnité jako zelená a lak na nehtech se mi odlupuje do ztracena! Normální.

Co je základem tvé krásy?
Avene Thermal Water Spray, ELTA SPF45, nějaká tužka na oči a tónovaný balzám na rty!

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com