„4 strany / 4 noci“ – den první

1. 4. 2013 | Autor: | 9 x komentář |

Minulý týden jsme vás informovali o projektu, který si kapela přichystala pro své fanoušky. Nese název „4 sides / 4 nights“ a vysvětlení je jednoduché – Paramore budou od pondělí do čtvrtka zveřejňovat vždy v podvečer (pro nás v noci) písně z nového alba. První v pořadí je strana A, která obsahuje songy „Fast In My Car“, „Now“, „Grow Up“ a „Daydreaming“. Ačkoliv se album již od víkendu pohybuje na internetu, kvůli nedorozumění s argentinským managementem, stále je spousta fanoušků, kteří eponymní desku neslyšeli a čekají na oficiální vydání.

Pokud si chcete exkluzivně poslechnout zmíněné 4 písně, první „noc s Paramore“ by měla začínat v úterý v 1 ráno našeho času na webu paramore.net.

Aktualizace: záznam z první noci:

 

Komentáře ke článku “ „4 strany / 4 noci“ – den první ”

  1. roxanne

    chtěla jsem taky čekat ale už nemám co poslouchat, tak jsem si ho musela pustit. Bohužel zatím mám za sebou asi polovinu alba a jsem strašně zklamaná:( není to vyloženě špatné ale prostě nejsou to Paramore. S nima mají společný pouze hlas Hayley.Chce se mi z toho brečet.
    Budu doufat, že se to ještě otočí k lepšímu, ale podle prozatímního vývoje moc nečekám. Líbí se mi Part II, ta je hodně jako Let the flames begin-hlavně ten text, to nevím jestli byl účel.
    jinak Moving on…otevřený vzkaz Joshovi a Zacovi:D ale dalo se to čekat.
    Možná bych se neměla takhle hned vyjadřovat, ale nemůžu si pomoct.

  2. roxanne

    dobře, druhá půlka alba se mi líbí víc, než první. Pár dobrých songů tam přece jen je:)

  3. Jana

    Já rostu s Paramore 🙂 první 3 písničky jsou užasné a věřím, že zbytek bude stejný, ne-li lepší! <3

  4. parahani

    roxanne: paramore řekli, že nic přímo nenaráží na zaca a joshe. samozřejmě to tak může vyznít, ale dá se to zasadit na kohokoliv, prostě na lidi, kteří jiným kecají do života atd. ale každý si to stejně vyloží jak chce.

  5. Betty

    Roxanne: u mna to bolo take iste ked som to prvy krat pocula ale dala som tomu sancu a po case som si celkom zvykla na ten novy zvuk a zacalo sa mi to pacit :)ale stale su tam pesnicky ktore mi nic nehovoria 😀 davam tomu cas 🙂

  6. Tri

    Asi to bude jejich nejhorsi album podle me.

  7. tom

    podle me je to nejlepší album nejen Paramore ale i letosniho roku…
    uz se strasne tesim na koncert v Lucerne,kde znovu uvidim 3 uzasny muzikanty…

  8. michelle

    Já už se nemůžu dočkat, až si pustím „Fast In My Car“ v autě 😀 Strašně „žeru“ interludes…a to jsem si myslela, že si Taylor s tím ukulele jen tak vymýšlí!
    Jinak souhlasím s Tomem. Strašně se těším, až je zase uvidím naživo plné energie, nadšení, že s nimi budeme skákat a křičet na nové songy a tak…V mém případě už nejde jen o hudbu, jde o ty lidi, kteří tu hudbu vytváří jen a jen pro nás 🙂

  9. tom

    k tomu nemam co dodat michelle..:)

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com