Nové interview

30. 5. 2013 | Autor: | 6 x komentář |

Opět tu máme nový rozhovor! Paul the Web Guy vyzpovídal Paramore a vy se teď můžete na tento rozhovor podívat (stručný překlad samozřejmě najdete v celém článku). Hayley také natočila jako součást tohoto rozhovoru speciální video s názvem „Hayley Williams makes you feel great“. V tomto videu promlouvá k ostatním a zdůrazňuje, jak je důležité, abychom byli odlišní.

  • Je to už dlouho, co vydali nějaké album a jsou z toho všichni tři nadšení.
  • Pro Hayley je „Still Into You“ jedna z nejoblíbenějších písní na albu. Je to sice nová píseň, ale Hayley má pocit, jako by ji hráli roky.
  • Moderátor se ptá na styl SKA, ale Hayley se směje a říká, že se o to možná pokusí na příštím albu.
  • Lidé říkají, že Paramore zní jako No Doubt, což oni sami berou jako poklonu.

Hayley Williams makes you feel great:

  • Hayley zmiňuje fakt, jak jsou lidé po celém světě odlišní. Přesto všichni rostou a prochází školami s myšlenkami, že chtějí být jako všichni ostatní. Je ale těžké být stejní. Ať už jdete na střední, univerzitu nebo kamkoliv jdete a co děláte, Hayley si myslí, že je tu jakýsi vypínač. Lidé potlačují před ostatními sami sebe a nenechají sami sebe „vykvést“ kvůli obavám z toho, co by to znamenalo pro jejich sociální postavení. Máme to od ní brát jako od někoho, kdo byl na základní škole šikanován. Teď je jí 24 let a dívá na ty lidi, kteří jsou kolem ní a kteří ji milují proto, že je taková, jaká je. ..Dále říká, že bychom měli tyto věci přijmout, protože je dobré být odlišní.

 

Komentáře ke článku “ Nové interview ”

  1. Kaw

    Hayley byla sikanovana? Az zjistim kdo to byl zbiju ho!!!

  2. mh

    Zbi ho aj za mňa !

  3. petra.freedom

    Bych tam Taylora sežrala na začátku toho prvního videa 😀

  4. mh

    Jediné čo mi vadí je, že chalani nemajú väčší priestor.

  5. parahani

    mh: neřekla bych, že nemají prostor, spíš se jim moc nechce 😀 však v tom interview to jde pěkně vidět, tay je málo výrečný vždycky a jeremy podle mě úplně doufal u té poslední otázky, že to někdo dořekne za něj 😀

  6. mh

    Veď ja som to nemyslela zrovna tak, že by Hayley hovorila aj za nich. Myslela som to skôr tak, že by mohli začať viac rozprávať trochu sa ktomu donútiť. Ano je vidieť, že sa im moc nechce a tak to radšej nechajú na Hayley.

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com