Brazílie, Sao Paulo (30/7/2013)

31. 7. 2013 | Autor: | 5 x komentář |

Fanoušci v největším městě Brazílie se konečně dočkali svých idolů – Paramore navštívili na svém turné Sao Paulo 30.července a jelikož má toto město samotné více obyvatel než celá Česká republika a zájem o kapelu z Tennessee je tam opravdu velký, koná se následující den (tj. 31.7.) na stejném místě ještě jedna show.

O koncertě se začalo mluvit již v době, kdy putování Hayley, Jeremyho a Taylora po Jižní Americe teprve začínalo, protože někteří fanoušci čekali před halou Espaco das Américas již 15 dní předem a vytvořili tak slušný stanový kemp. Další překvapivé informace se vyrojily hned po tom, co Paramore dořádili na pódiu. Hayley totiž údajně plivla a kopala do jednoho z přítomných členů ochranky a snažila se ho vyhodit z uličky pro security během písně Ignorance. To samozřejmě vyvolalo vlnu dohadů na Internetu, kde brazilští fanoušci objasnili situaci tak, že Hayles jen chránila fanoušky v davu před mužem, který je zcela neoprávněně urážel. Pravdu přinesla až vyjádření od samotné slečny Williams na Instagramu a Twitteru:

„Co se stalo při Ignorance v Sao Paulu?“
Hayley: „To nestojí za řeč. Šlo jen o sekuriťáka, co se očividně neuměl chovat v přítomnosti ženy.“ (pozn. to ženou myslela sama sebe)

„Ano, udělal jsem to. Byl u mě sekuriťák, co se mi posmíval a choval se ke mně jako ke kusu masa, když měl místo toho sledovat dav a chránit naše fanoušky. Takže ano. Zasloužil si to.“

Moment, o kterém se zmiňuje, lze vidět na videozáběrech (začátek a konec videa). Fotografie z koncertu a screeny originálů odpovědí Hayley naleznete na našem FB.

 

Komentáře ke článku “ Brazílie, Sao Paulo (30/7/2013) ”

  1. Víťa

    Podle toho videa se s ním vůbec nemazala. 🙂

  2. mh

    A koho vlastne urážal ? Fanúšikov alebo ju ?

  3. parahani

    mh: podle dostupných informací urážel hayley, uváděla to tak i na sociálních sítích. taky napsala, že kdyby ale urážel i fanoušky, udělala by to samé.

  4. mh

    Tak to by ma zaujímalo čo jej spravil. Vyzarala dosť naštvane….

  5. Milla

    Pravá drsňačka :DDD

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com