Hayley píše o turné

6. 8. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Na oficiálním Livejournal účtu kapely Paramore bylo po delší dobu zase pusto a prázdno, ale není se čemu divit, s novou deskou se samozřejmě naplno rozjelo koncertování po všech kontinentech a větší část volného času nyní připadá na rozhovory s médii, setkání s fanoušky a jistojistě nějaký ten relax mezi vystoupeními. Hayley se ale opět na skok vrátila a v letadle na cestě domů z úspěšného jihoamerického turné sdělila na LJ pár svých myšlenek. Zmiňuje také, že si z nostalgie pročetla kompletně všechny příspěvky, které kdy na zmíněnou stránku zveřejnila.

Pokud se chcete dozvědět, jak například posádka pojmenovala své letadlo nebo proč Hayles nosila na cestách stále to samé oblečení, přečtěte si nový příspěvek v originále nebo v překladu v celém článku.

soukromým letadlem na jihozápad
překlad: parahani

Tenhle měsíc byl jedna velká jííízda. Zaprvé bych chtěla říct, že aktualizuju livejournal poté, co jsem si přečetla každý článek, co jsme tady kdy napsali. Bylo to pro mě z neznámého důvodu velmi insiprující. Já vím, jsem neskutečně sentimentální. A mám to ráda. No nicméně je to fajn tu zase být a napsat pár slov. Zrovna sedíme v letadle na cestě domů. Pořád mi neleze na mozek existence wifi v letadle. Skoro jsme tenhle let nestihli, protože potom, co jsme se v našem velkém super soukromém letadle (přezdívaném „kuřecí sendvič“ – neptejte se proč) dostali na Floridu, přijeli jsme na další letiště a tam měli dva chlápci dost velké problémy s jednoduchými úkoly jako přepočítání našich zavazadel, sesbírání našich pasů… chápete, takovéhle věci. Cítili jsme se jako v epizodě z „Pojďte se mnou létat“ (prosím, podívejte se na tenhle seriál… jsou tam stejní chlapi jako v Malé Velké Británii). No takže jsme zůstali u odbavovací přepážky asi… řekla bych tak půl hodiny. V jednu chvíli jsme se prostě jenom smáli. A pak jsme se zázrakem objevili u příchodu k letadlu a nastoupili jsme asi 5 minut před odletem. Ale stejně na ničem z toho nezáleží, protože už jsme skoro doma!

Mexiko i Jižní Amerika byly úžasné. Počasí bylo mnohem mnohem chladnější než jsem si myslela, že bude. V podstatě jsem po celou dobu nosila to samé oblečení, protože všechno ostatní, co jsem si nabalila, vypadalo jako nějaký výlet na pláž. Vážně jsem se těšila, že to zkusím a budu na tomhle turné vypadat pěkně! Moje flanelová košile a kožená bunda smrdí jako měsíc na cestách. Mám špatný pocit kvůli lidem v letadle. Hlavně kvůli těm, co za námi přišli, že jsou fanoušci Paramore! Vřelé přivítání ve Státech, ale je mi docela trapně, když na všech těch fotkách vypadám jako kus hadru.
Nejlepší na tom byla ta různorodá skladba lidí, kteří očividně začínají poslouchat naši muziku poté, co jsme vydali novou desku. Vážně vzrušující.

Takže, tenhle skoro nicneříkají článek bude ukončen, protože podle všeho přistáváme v Nashville. JOOO!! Nemůžu se dočkat, až uvidím rodinu. Najím se ve všech oblíbených podnicích. Budu relaxovat.
Moc děkujeme všem, kteří za poslední měsíc navštívili naše koncerty. Vaše vášeň je ohromná a neskutečně pokorná. Skvěle jsme si to užili!

Dobře, už bych vážně měla jít. P.S. tento týden jsou Tenn Choice Awards. Možná si počůrám kalhoty. Nebo sukni. Nebo cokoliv, co si rozhodnu vzít.
Opět díky všem, kteří nás stále podporují. Je to šílené mít song, který si vede dobře v rádiu a mít tolik zábavných příležitostí a turné před námi. Brzy se uvidíme!

S láskou,
Hayley

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com