Interview pro fanstránku paramore.es

9. 10. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Při evropském turné dostalo příležitost vyzpovídat Paramore kromě zavedených médií i několik fanouškovských stránek, kde se hrdě řadí i naše/vaše paramorefans.cz. Ikdyž kapela nezavítala do každého státu Evropy, webový tým paramore.es se rozhodl vydat za trojicí hudebníků až do Paříže, kde se 7.září konal koncert. Američany si „ukořistili“ za šest a půl minutový rozhovor, který se týká například tetování fanoušků, nové tvorby nebo oblíbených seriálů.

Paramore naposledy navštívili Španělsko v roce 2011 a přivítalo je hlavní město Madrid. Jak se můžete dozvědět z interview, toto místo má co dočinění se vznikem písně Proof. Kompletní překlad naleznete v celém článku:


Drama nebo komedie?
Hayley
: Asi komedie.
Taylor: Za mě asi drama.Nemůžu se na komedie dívat sám. U drama je to jiné.

Oblíbené seriály?
Jeremy: Breaking Bad.
Hayley: Jo…Walking Dead.
Taylor: Taky řeknu Breaking Bad.
Hayley: Když jsem sama, koukám se třeba na The Big Bang Theory a nedávno jsem začala koukat na kanál TLC, sledovala jsem ho celý týden, co jsem byla doma a měli jsme zkoušky, a je tam show s názvem „Nevěděla jsem, že jsem těhotná“..Nemohla jsem si pomoct.

Je pravda, že začínáte psát něco nového?
Taylor: Trochu.. (Hayley: No hlavně ty.) Neznamená to, že píšeme věci pro novou desku, jsme prostě kreativní a uvidíme, co z toho vznikne.

Co u vás udržuje inspiraci?
Taylor: No…život? Naše inspirace jsou divné…Mám pocit, že vás něco inspiruje, vypadá to skvěle a pak se k tomu vrátíte a už to znova nefunguje. Musíte být otevření všemu, co může přijít. Občas je to trochu frustrující.

Co vás napadne jako první, než jdete na pódium?
Hayley: Já říkám sama sobě, abych prvních pár písniček brala zlehka, ať se hned na začátku nezničím. Těch prvních deset minut, protože mě pak čeká ještě hodina a asi dvacet minut. Když spadne opona, jsem nabitá adrenalinem, musím si říkat „zůstaň v klidu“.

Pamatujete si něco z koncertu v Madridu (11.července 2011)?
Taylor: Byla to zábava, to jo. Byli jsme trochu nemocní, ale to je super na koncertování, vyžene to z vás. Ta spolupráce, hraní, nemyslíte na to. Cítíl jsem se ten den hrozně, ale ten koncert to stoprocentně spravil.
Hayley: Zábavný fakt – písnička Proof vznikala právě v Madridu, před show. Byla to snad jediná píseň, kde vznikla melodie a text první, což se u nás často nestává. Noc předtím jsem na iPhonu v poznámkách napsala první sloku a refrén.

Co si myslíte o fanoušcích, kteří si nechávají dělat tetování inspirované vámi?
Jeremy: Myslím si, že je to dost dobré.
Hayley: To jo, je to šílené, protože když mají fanoušci tetování jiných kapel, třeba jsem viděla jednu s tetováním Gwen Stefani, říkám si, jak úžasné to je. Ale když vidím někoho, jak má vytetovaný můj obličej, říkám si, že toho určitě budou litovat, až budou starší. Je moc pěkné, když si lidé nechávají tetovat texty nebo obrázky, které jsou založeny na textech…Pro mě je to šílené, protože jsou to naše myšlenky, je to takový projev našeho vlivu a inspirace…Vždycky se těším, s čím přijdou.
Taylor: Neříkám, že by si neměli lidé nechávat tetovat tvůj obličej…
Hayley: Ne, to by neměli dělat.
Taylor: Nechám si ho asi vytetovat já, přímo na ten můj, abych vypadal jako ty.

Chtěli byste něco vzkázat španělským fanouškům?
Taylor: Hola!
Hayley: Je to bláznivé, že máme fanoušky i ve Španělsku. Moc často tu nemáme příležitost hrát, takže si opravdu ceníme veškeré vaší podpory až z takové dálky…Ale ve skutečnosti nejste tak daleko, máme vás v srdci, navždycky. Prostě vám děkujeme, za všechno. Jste z části důvodem, že vzniklo naše čtvrté album a že tady pořád sedíme. Jsme jednoduše vděční.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com