Rozhovor s Paramore pro slovinskou TV

9. 10. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Paramore se v Evropě setkali jak s mnohými fanoušky, tak samozřejmě s reportéry z místních médií. Při návštěvě Itálie v červnu tohoto roku se Hayley, Jeremy a Taylor představili v rádiu a videorozhovoru, ale tentokrát si je 10.září před koncertem v Bologni odchytila slovinská televize, pro kterou trojice poskytla krátké interview. Slova se chopil i Taylor a vysvětlil, jak moc se aktuálně kapele daří a jaký má názor na elektronickou hudbu. Hayles pak zavzpomínala na začátky kapely, kdy jejím jediným přáním bylo nenarodit se jako holka. Rozhovor se týká také „emo“ muziky a „skupinového opotřebení“. Co to znamená se dozvíte na stránkách TV, celý překlad je pod perexem.

Taylor: Paramore je kapela. Jsme dav, asi… Jsme taková párty, je nám lépe, než kdy dříve. Bylo tady pár problémů, ale teď jsme jako kapela i jako přátelé silnější…Prostě jsme lepší, než jsme kdy byli.

Hayley: Když jsme vyrůstali, poslouchali jsme hodně muziky, co lidé nazývali „emo“, ale myslím si, že „emo“ vzniklo z něčeho vážně nefalšovaného a oduševnělého a my v tom asi pokračujeme, nevím, neseme tu pochodeň emo žánru. *smích*

Hayley: Jsme spolu skoro pořád, hlavně když jsme na turné, pracujeme společně a naše přátelství není jen to, je to spíš více jako rodina. A občas potřebujeme ten sarkasmus, humor, abychom všechno odlehčili.

Taylor: Máme elektronickou muziku rádi, ale nemyslím si, že pro nás… Ta píseň, co Hayley nahrála se Zeddem, je úžasná, jsou tam electro části, co se nám vážně líbí a pořád se učíme, jak něco takového začlenit do naší hudby, ale… my máme prostě rádi kytary.

Hayley: Já byla tou holkou, co v podstatě chtěla být radši klukem. Což je docela vtipné, ale nechtěla jsem žádné speciální zacházení, jen naskočit do dodávky, zahrát koncert, hodně se zpotit a prostě se ušnipit. Aby se ke mně chovali jako k ostatním…No, stárnem.

Taylor: Rozhodně se teď cítíme být starší, všechno to házení hlavama a pohyb na pódiu se projevuje na našem těle, zvrtáváme si kotníky, máme různé bolesti, potřebujeme masáže… Ale stejně jsme pořád mladí a koncertování toho mladého ducha udržuje.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com