Vydání Ain’t It Fun a koncertové novinky

4. 12. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

paramore ain't it fun klipParamore se nedávno vrátili z dlouhé šňůry koncertů alias Self-Titled turné, ale jejich letošní živá představení ještě nekončí. Od 4. do 18.prosince se objeví mezi hvězdami sedmi vánočních rádiových shows a ukáží se tak například opět na pódiu v Madison Square Garden. O těchto vystoupeních a dalších novinkách informují fanoušky Hayley a Taylor v novém příspěvku na paramore.net (celý jej najdete v překladu pod perexem).

Jelikož Jeremy a jeho manželka Kat čekají kolem Vánoc první (para-)miminko, rozhodl se basák po turné odletět do Anglie a nebude se tedy účastnit zmíněných koncertů. Nyní kapela všechny informovala o náhradě na jeho postu – volba padla na muzikanta a producenta Justina Meldal-Johnsena! Pro ty, kteří sledovali průběh natáčení eponymního alba „Paramore“, to není neznámé jméno. Právě JMJ stojí za nejnovější deskou a trojice z Tennessee jej velmi obdivuje i za jeho působení v kapelách jako Beck, M83 nebo Nine Inch Nails.

To ale není vše. Včera se také objevila první fotka z natáčení klipu k „Ain’t It Fun“, který podle informací ze článku vyjde v lednu příštího roku! Song se také stane novým singlem. Jak víme, video se již natáčelo v létě, ale Paramore s konečným produktem nebyli spokojeni, a tak si vše zopakovali nyní. Tentokrát podle jejich slov „doopravdy“. Přesné datum vydání ještě není stanoveno.

Ahoj, pmore rodinko!
Tolik novinek a tak málo času!
Takže nejprve chceme poděkovat těm, kteří se na nás přišli podívat na Self-Titled turné. Upřímně, lepší to už ani být nemohlo. Velká vystoupení, hodně lidí, noví fanoušci a ti dlouholetí! Teď něco pro ty super hardcore věrné: je to trošku šílené, pomyslet na to, že jezdíme na turné už 8 let a vy jste s námi vydrželi přes to všechno. Nikdy nás neomrzí vidět vás v předních řadách a vaše fotky z koncertů nás staršně těší a dojímají. A pro ty, co teprve nyní objevili, co to znamená být součástí naší rodiny: vidět vás v davu a koukat, jak zpíváte všechny naše písničky – i ty „temnější“, to bylo úžasné. Děkujeme všem, kteří z tohohle turné udělali to, čím bylo a čím navždy bude. Rozhodně se znovu uvidíme a snad dříve než později!

Někteří z vás nás uvidí ještě tento měsíc na předvánočních koncertech. Všechna ta rádiová vystoupení… budeme tam. Ale jedna maličkost… Možná už víte, ale kdybyste to náhodou netušili: Jeremy a jeho manželka Kathryn čekají holčičku! Bude na světě už za pár týdnů. Všichni jsme si říkali, že je to mooooooožná trošku důležitější a řekli jsme mu, že jestli s námi na koncerty nemůže, naprosto to chápeme, podpoříme ho a zvládneme vše bez něj. Takže s námi vystupovat nebude, ale bude s rodinou v Anglii a spolu s Kat se budou připravovat na miminko! Pošlete Jeremymu nějaké pěkné přání a fotky z koncertů a taky nějakou tu zprávu pro Kat a první pmore miminko. Nemůžeme se dočkat, až ji poznáme!

Možná si říkáte, jak to sakra bez Jeremyho a jeho super funky basy odehrajeme? Nebojte se… postarali jsme se o to. Jsme nadšení, že vám můžeme sdělit, že v prosinci nás bude doprovázet náš producent/kamarád/neskutečně talentovaný muzikant Justin Meldal-Johnsen! Takže Philly, dneska jej uvidíte! Bude to zábava a rozhodně pár koncertů, na které jen tak nezapomeneme. Moc se na to jako kapela těšíme. Jeden z našich nejlepších přátel bude otcem, budeme hrát s někým, kdo opravdu pomohl Paramore, aby se dostali tam, kde teď jsme, můžeme oslavit tenhle rok a zakončit ho tím, co umíme nejlépe, jen proto, abychom ten příští mohli začít znovu. Koukněte se na stránky, kde jsou všechna data a zkontrolujte, jestli nehrajeme některý z koncertů blízko vás. Pokud ano, přijďte a oslavte to s námi!

Co se týče nového roku… Budeme vydávat zbrusu nový singl a také video! Stane se jím někdy v lednu „Ain’t It Fun“J Díky, že s námi máte takovou trpělivost. Včera jsme natočili klip a teď jen čekáme na editaci, kontrolu a schválení, ať ho můžem vydat! Ještě nemáme oficiální datum vydání pro singl, video bude poté následovat. Budeme vás informovat! U tohohle se budeme bavit.

Dobrá. Uvidíme se na koncertě!
Hayley & Taylor (a v duchu Jeremy z Anglie!!)

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com