Australské lednové turné

17. 1. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

paramore, perth (credit: Sammy Roenfeldt)Paramore se v uplynulých dnech představili na pěti pódiích a ve čtvrtek zakončili společně s kapelami Twenty One Pilots a You Me At Six první turné roku 2014. To bylo zahájeno 9.ledna v Brisbane a pokračovalo v Sydney, Melbourne, Adelaide a Perthu. U protinožců ale ještě chvíli všichni zúčastnění zůstávají, zbývá totiž odehrát jedno představení na Novém Zélandě.  Setlist je beze změny a naleznete ho spolu se zajímavostmi z vystoupení a celkové návštěvy Austrálie (zejména o Taylorově nehodě) v celém článku. Fotografie budou zveřejněny na Facebooku.

Na turné se přihodila jistá nepříjemnost. Jak už se stává u Paramore nemilým zvykem, došlo ke zranění. Taylor si v Melbourne při jeho bláznovství v rámci Part II vymknul kotník a zbytek písně zůstal ležet na pódiu. Statečně ale odehrál i tak zbytek setlistu a po nehodě byl ošetřen. Ačkoliv se jeho nejlepšími kamarády staly na pár dní berle, ve vystupování mu to nezabránilo. Kapela toho ale využila a při zahajovací sekvenci koncertu, kdy všichni tři stojí na vyvýšeném místě za bubny, nahradili Taye pro zábavu v Adelaide přítel kapely Connor O’Brien a v Perthu manažer Andrew Weiss.

Australští fanoušci se dočkali hned několika pochval na sociálních sítích kapely a připravili si bouřlivá přivítání na letištích. Velmi pěkná byla také akce Hayley, která díky upozornění fanynky na Twitteru zajistila před místem konání koncertu v Adelaide zásobu pitné vody. V ten den totiž v Austrálii dosahovaly teploty až přes 45 stupňů Celsia.

Setlist: Grow Up, Fast In My Car, That’s What You Get, Decode, Ignorance, I’m Not Angry Anymore, Now, Daydreaming, When It Rains, Last Hope, Brick By Boring Brick, Holiday, Crushcrushcrush, Ain’t It Fun, The Only Exception, In The Mourning, Pressure, Misery Business, Part II, Moving On, Still Into You

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com