Hayley plánuje vlastní řadu barev na vlasy

20. 1. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley Williams, NylonSkvělá zpráva pro všechny ženy (či odvážné muže), které si vždy přály zářit jako Hayley Williams – zpěvačka v rozhovoru pro časopis Nylon prozradila svůj originální plán pro rok 2014 – vytvořit vlastní řadu barev na vlasy. Nápad podle všeho vznikl již před pár lety a letos by se sen mohl stát skutečností. Není třeba si nic nalhávat, právě oranžová barva vlasů se za poslední roky stala ikonickým poznávacím znakem Hayley. A co je jednodušší, než barvit se vlastními výrobky, které by mohly nést názvy písniček Paramore? Více typů a zdrojů inspirace naleznete přeložené v celém článku.

Momentálně mě skutečně inspiruje síla značky Manic Panic. Líbí se mi jejich historie, co znamenají pro několik generací teenagerů a punkerů nebo pro kohokoliv, kdo hledal nový způsob, jak se vyjádřit. Mým cílem pro rok 2014 je stvořit vlastní řadu barev na vlasy, o jaké jsem vždycky snila. Na název už jsem přišla před roky a minulé léto jsem se konečně rozhodla na tom zapracovat. Bude to chtít ještě hodně práce, ale díky Tish a Snooky a Manic Panic stále věřím ve svůj barevný sen.

Hayles není na poli kosmetického průmyslu úplným nováčkem, stačí připomenout její spolupráci se značkou MAC, pod kterou vznikla zářivá kolekce očních stínů, rtěnky či laku na nehty. Co se týče osobního využití zkrášlovacích prostředků, na turné nově doprovází celou kapelu jejich dlouholetý přítel a odborník ve svém oboru Brian J O’Connor, který se stará o make up a často i účes slečny Williams.

Look: Kate Moss a Mark Wahlberg pro Calvin Klein a Claudia Schiffer pro Versace
Obojí obsahuje modré džíny, napůl svlečené lidi a devadesátá léta. Ty reklamy zdůrazňují vše, co mám na džínech ráda. Pro mě reprezentují práva žen, tvrdou práci a vývoj. Klukovské a super-ženské, nadčasové a stylové. Na chvíli jsem od oblíkání „triko a džíny“ ustoupila, ale poslední dobou si myslím, že se můj vztah k modrých džínám opět obnovuje.

Obličej: RMS Uncover Up v „00“
RMS je moje nejoblíbenější značka makeupu už tři roky. Stoprocentně přírodní a vhodné pro citlivou pleť a pleť náchylnou na akné, což mám já. Nejlepší je, že konečně mají i tón „00“ – nejsvětlejší odstín pro mou téměř průsvitnou pokožku.

Píseň: „Coming of Age“ od Foster The People
Na tenhle song jsem narazila v pravou chvíli. Text pro mě moc znamená a samotný zvuk je takový příjemný.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com