Hayley v pořadu Ryana Seacresta

19. 2. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley a ryan seacrestAčkoliv má kapela Paramore jako celek momentálně pauzu a nejbližší společnou akcí bude plavba Parahoy, jako jednotlivci se rozhodně nenudí. Jeremy Davis využívá volno pro rodinu a na naší FB stránce tak můžete sledovat aktuální fotky s jeho malou dcerkou Bliss. Hayley oproti tomu tradičně převzala roli „komentátora“, a tak stihla v posledním týdnu několik návštěv v rádiích. Nejsledovanější z nich byla ta v pořadu známého moderátora Ryana Seacresta. Společně probrali zpěvaččiny oblíbené seriály, neslyšitelný jižanský přízvuk a „Ain’t It Fun“. Ryan dokonce Hayles překvapil telefonátem, při kterém ji osobně pozdravil herec Norman Reedus ze seriálu The Walking Dead. Překlad rozhovoru naleznete pod perexem.


  • večerní návyky:
    Jsem taková babička. Ráda se oblíknu do pyžama už tak v pět odpoledne. […] Objednám si nějaké jídlo, ani nevylízám z postele, když nemusím. Ale jo, když přijde někdo známý a nechce trávit další večer posedáváním u mě doma…
  • plány na Valentýna:
    Já nic nevím, ale třeba něco bude. Nevěděla jsem, jaký tohle bude Valentýn, jestli mám něco připravovat, protože moc nejsem doma a zase tady dlouho nebudu, tak jsem říkala „mám začít sbírat nějaké recepty nebo..?“ a on (Chad) mě zastavil „ne, přestaň, tohle je můj svátek, já budu plánovat!“
  • o „Ain’t It Fun“ videu:
    My přispěli tím nápadem s lámáním desek, říkali jsme si, že to bude sranda. A jinak jsme oficiálně ve videu zlomili deset rekordů.
  • o textu „Ain’t It Fun“:
    Když jsme ten song začali psát, zrovna jsem slavila 23.narozeniny a jelikož jsme desku natáčeli v LA, přestěhovala jsem se tu. Byla jsem tu sama, hoši zůstali ještě doma a musela jsem se dostat z mé domácké pohodlnosti holky z malého města, abych nějak začala novou fázi mého života. Dost mě to děsilo, protože i přesto, že jsem na cestách s kapelou už skoro 10 let, občas jsem strašně dětinská. Tím songem jsem se nakopla, je to taková sarkastická píseň o tom, že svět sice není vlídný, ale každý to tam musí zkusit. 
  • Ryan: Jaktože nemáš jižanský přízvuk, když z té oblasti pocházíš?
    Myslím, že jsem se do Nashville přestěhovala, když mi bylo asi dvanáct a v té době jsem měla ten super Mississippi slovník. Ale ve škole jsem byla nová a každý chtěl, ať mu ten přízvuk předvedu…bylo to unavující a cítila jsem se trapně. Tak jsem ho změnila. Třeba jsem trénovala před zrcadlem slovo „awesome“. Ale doma to nejde, tam tomu nezabráníš. 
  • Ryan: Teď jsi asi nejméně oblečená/namalovaná, co jsem tě kdy viděl. Neměla jsi nějaký piercing?
    Ve videoklipu jsem měla jen nalepovací, ale jinak jsem měla piercing v nose. Už mě to ale unavovalo, pořád jsem do něj narážela mikrofonem. 
  • vyber někoho, s kým si objednáš jídlo a zůstaneš se válet doma:
    U mě je to jasné, Jason Segel. Jenom si s ním chci povídat…(Ryan: My na něj máme číslo, můžeme mu zavolat!) Né!! To nedělej, já začnu brečet!
  • oblíbené seriály:
    Mám ráda The Big Bang Theory… (Ryan: A co The Walking Dead?) To si čekal, že řeknu? No jasně! Miluju The Walking Dead! Je to super. (Ryan: Třeba kvůli postavě Daryla Dixona, kterého hraje Norman Reedus — přepojí ho Hayles do sluchátek a Norman ji pozdraví) Néééé!! Ahoj! Tys uváděl Paramore na Jingle Ballu!
    Norman: Jojo, chtěl jsem tě jít pozdravit, ale připravovala ses zrovna na pódium, rozezpívání a tak.
    Hayley: Myslíš tím, jak jsem spíš brečela, že ty jsi na pódiu. 
    Norman: Nee, vážně jsi byla skvělá.
    Hayley: Wow, je to super takhle s tebou mluvit. Na Walking Dead koukám pořád a taky jste nás provázeli na Self-Titled turné, pouštěli jsme si TWD v autobuse. 
    Norman: Wow, holka.. Zavolej mi, někam si zajdem!
    Hayley: Rozhodně! Trávíš rád čas sezením v pyžamu tak ve čtyři odpoledne?
    Norman: Určitě, zrovna koukám na film a mám na sobě onesie.
    Hayley: Tohle je vážně můj člověk. 
  • Ryan: Jak říkáš téhle barvě, co zrovna nosíš?
    Když mi bylo sedmnáct, zrovna jsme trávili čas na Warped Tour a tam pobíhal takový obrovský sekuriťák a pokřikoval na mě „hej ty sluncem políbená! /originálně sun kissed/“. Takže tohle je moje sun kissed barva. 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com