Hayley jako host na desce Jacka Antonoffa?

5. 3. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

bleachersTak jako Paramore, i uskupení fun. patří pod label Fueled By Ramen. Není tedy překvapením, že spolu tyto kapely absolvovaly několik koncertů a jsou přátelé. Před dvěma týdny ale překvapil fanoušky fun. kytarista Jack Antonoff, který ohlásil vlastní projekt s názvem Bleachers a zveřejnil také první singl „I Wanna Get Better“. Hayley Williams jeho tvorbu podpořila na sociálních sítích a podle rozhovoru pro MTV o písni a úmyslech Antonoffa věděla již dříve.

„Poslal jsem tu píseň Taylor (Swift) a Hayley před několika týdny a ptal jsem se, jak se jim ten mix líbí. Chci, aby to okomentoval někdo další. Věci jako struktura písničky nebo vybírání singlu, nebo třeba maličkosti jako jestli je výsledek vyvážený – chci na tyto věci upřímný názor mých přátel a lidí, které respektuji.“ – Jack Antonoff

Jack také prozradil, že se na albu Bleachers objeví několik tajných hostů a jedním z nich by mohla být právě Hayley Williams. I přes jeho nový projekt a samostatné turné ale Antonoff potvrdil, že nadále zůstává u kapely fun. „I Wanna Get Better“ je k dostání na iTunes.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com