Hayley komentuje seriál „The Walking Dead“

5. 3. 2014 | Autor: | 1 x komentář |

river nashville interview haylesPři nedávné propagaci singlu „Ain’t It Fun“ se Hayley objevila v několika rádiích. Zastavila se také v „domácím“ studiu stanice River Nashville 107.5, kde s moderátory probrala jeden ze svých nejoblíbenějších seriálů, a to „The Walking Dead“. Samotní hlasatelé Woody a Jim jsou očividně fanoušci, a tak se na jiné otázky ani nedostalo. Zmíněn byl také díl pořadu „Talking Dead“, kterého se Hayles účastnila minulý rok v říjnu. Pokud nejste fandové aktuálního amerického TV hitu a nebo se chcete ubránit spoilerům, v překladu vás na ně upozorní poznámka „spoiler!“.

Hayley Williams, River Nashville 107.5

Viděli jsme tě v pořadu The Talking Dead…
Jo! Byla jsem celou dobu neskutečně nervózní!

Byla jsi více nervózní než při koncertu na pódiu?
Rozhodně! Mám The Walking Dead vážně ráda, jsem velký fanoušek a když se na ten seriál koukáte, napadají vás různé teorie a tak… A když se mě pak na ně zeptali v tom pořadu, dostala jsem totální okno. Nemohla jsem tomu uvěřit, že tam sedím, protože jinak doma tu show pravidelně sleduju.

Která smrt ve Walking Dead tě nejvíc dostala? – SPOILER!
Myslím, že to bylo brutální pro všechny – Hershel Green. Když zemřel, hrozně jsem brečela. A pak jsem koukala na Talking Dead a byl tam jako host, mluvil o té smrti a já brečela zase.

Kdo je větší badass, Michonne nebo Daryl (postavy z Walking Dead)?
Já si myslím, že Michonne. A těším se, až se o té postavě dozvíme víc, protože si myslím, že schovává nějaké tajemství. Líbí se mi, kolik „tváří“ má. Nese jisté břímě, ale ještě je tam něco dalšího, o čem ani nevíme. Ale Daryla nemůžete nenávidět, je skvělý.

 

Komentáře ke článku “ Hayley komentuje seriál „The Walking Dead“ ”

  1. Johne815

    Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate? geeeegfkafdf

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com