Nylon: Hayleyina kolekce barev dostává formu

15. 7. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williamsV lednovém rozhovoru pro časopis Nylon zpěvačka Paramore prozradila nečekaný plán, a to vytvořit vlastní řadu barev na vlasy. V aktuálním interview pro stejný magazín na toto téma opět promluvila a my se tak dozvídáme další střípky z projektu „Hayley Williams obarví hlavu celé planetě“. Žádné oficiální data nebo konkrétní údaje ale známy nejsou, Hayles na Twitteru pouze uvedla, že celý proces zabere ještě hodně času a dříve než v roce 2015 zřejmě kolekci výrobků neuvidíme.

 Když jsme s tebou mluvili naposledy, zmiňovala si vlastní řadu barev na vlasy. Jak to s ní vypadá?
Ano, momentálně pracuju na vlastní kolekci barev na vlasy, vážně se to děje! Je to super pocit moci říct, že na tom děláme. Už máme název a základní rámec. Osobně se naprosto nemůžu dočkat, až všechno lidem ukážu. Samozřejmě nevydám nic, v co bych sama nevěřila nebo nepoužívala. Budu si tím moci obarvit vlasy a říkat „Koukejte, miluju to natolik, že to sama nosím!“. Barvy budou divoké a senzační. Už se tak těším, až obarvím všechny vlasy světa.

Redaktorka Liza Darwin se dále zpěvačky zeptala na život mezi koncertními daty, spojení s fanoušky Fall Out Boy nebo oblíbená americká města. Překlad celého článku je pod perexem.

 Jak to zatím na turné vypadá?
Je to super, užívám si to. Je to tak perfektní, že si říkám, proč jsme to neuskutečnili už dávno. Fanoušci Fall Out Boy i Paramore jsou prostě úžasní a je skvělé být na pódiu a koukat do toho davu. Je to dokonalý mix, taková perfektní smršť.

Obě skupiny fanoušků jsou dost vášnivé.
To jo a myslím si, že aspoň částečně to způsobuje fakt, že obě kapely vyšly ze stejné scény. Je nám tak stejně let, takže ta spolupráce je vážně cool – není to svět, kde by mezi fanoušky byly nějaké rozpory. Tohle turné je vážně senzační a vážně je jednoduše o dvou kapelách, které spolu vyrůstaly.

Co vlastně děláte mimo vystupování?
Momentálně hodně koukáme na Game of Thrones, nikdy jsem to neviděla! Takže jedeme jednu epizodu za druhou, sejdeme se u toho, dáme si večeři a tak. To je jednou z nejlepších věcí na turné – jste obklopení vašimi kamarády.

Je těžké vybírat to nejlepší, ale máte nějaké oblíbené město, do kterého se rádi vracíte?
Vážně si neradi určujeme oblíbence… ale prostě to tak bývá. Váže se k nim tolik historie a nostalgických vzpomínek, je to težké! Milujeme New York, New Jersey a Philly a když hrajeme kdekoliv poblíž LA nebo Anaheimu, publikum je vždycky super. Ve skutečnosti jsme i v kontaktu s některými lidmi, kteří na nás chodí už od prvního koncertu, jsou to přátelé. Akorát už promovali, chodí do práce a jsou potetovaní. Což je skvělé. (směje se)

Musíme se pobavit o tvých modrých vlasech! Co zapříčinilo tu změnu?
Co se týče vlasů, rychle mě unudí. Můj kamarád Brian je zodpovědný snad za každý zákrok, co mé vlasy zažily. Většinou když se nudíme, kecáme o tom, co bychom chtěli udělat a pak to tak dopadne. Říkali jsme si „Nikdy jsme nešli do tyrkysové, tak jdem na to!“ Bylo to celkem nekompromisní.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com