Alternative Press Music Awards 2014

23. 7. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

paramore a twenty one pilots, AP music awards 2014Hudební svět má za sebou první ročník předávání cen magazínu Alternative Press. Jak ale APMAs dopadly pro kapelu Paramore? Trojici se 21.července v Clevelandu bohužel nepodařilo ukořistit žádnou ze sošek v pěti kategoriích, do kterých byli členové jmenováni. Na samotnou akci si ale mezi daty Monumentour čas našli a dokonce uvedli jedno vystoupení, a to kamarády Joshe Duna a Tylera Josepha z kapely twenty one pilots.


Celým večerem, který se konal ve slavné Rock And Roll Hall Of Fame and Museumprovázel Mark Hoppus z Blink 182. Po červeném koberci se prošla dokonce i manželka Jeremyho Kat s malou Bliss Belle nebo ruku v ruce s Hayles její přítel Chad Gilbert z New Found Glory.

hayley williams, the suicide sign

Ve fotogalerii pak najdete další momentky z večera, při kterém Hayley prý měla pocit, jako by byla na středoškolském srazu. Zpěvačka potkala mnoho dalších hudebníků, například členy Neck Deep, Echosmith nebo All Time Low. Připojila se také k projektu „The Suicide Sign“, který má lidi povzbuzovat k pozitivnímu myšlení. Tvůrce Carlos Enrique Navarro připojil k fotografii Hayles i velmi hezký vzkaz:

Pokud existuje nějaký důkaz toho, že se život může změnit lusknutím prstů, je to tahle fotografie. Vzbudil jsem se naštvaný a jdu spát s myšlenkou, že jsem potkal neskutečně milou dívku jménem Hayley Williams.

Občas se vám věci nedaří tak, jak byste chtěli (například já tuhle fotku asi správně nezaostřil), to ale neznamená, že celkový výstup nebude pozitivní. Pozorovat celý den, jak za touto mladou dámou chodí lidi, aby se s ní vyfotili a sledovat ji, jak úplně pokaždé odpoví s úsměvem nebo objetím, mě totálně zasáhlo. Řekli byste, že je to lehké, být veselý, když se vám dostává tolik pozornosti, ale já si to nemyslím. Pro mě je to vážně těžké, zůstávat v dobré náladě poté, když jsem se setkal s tolika lidmi a vyslechl tolik příběhů/problémů. Když jsem koukal na Hayley, jak se ke každému obrací s laskavostí, připomnělo mi to, že „být šťastný“ je volba.

Vždy máte na vybranou. Rozhodnutí, jestli myslet na to špatné či dobré, jít směrem ke světlu nebo ležet ve tmě. Projekt „Suicide Sign“ nikdy nebyl o tom říkat lidem, co mají dělat. Započal jsem ho, abych lidi povzbudil k jinému myšlení, veselejšímu. Abych jim připomněl, že když věcem dáte čas, mohou se změnit. Děkuji, že jste mi tohle všechno dnes připomněla, slečno. Opravdu jsem vás rád poznal.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com