VŠEOBECNÝ UPDATE

6. 9. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

Vzhledem k tomu, že teď máme před sebou takovou pauzu bez koncertů a objevuje se vždy jen několik malých zpráv, rozhodli jsme se udělat takový malý všeobecný update. Což vysvětluje naprosto originální česko-anglický název tohoto článku. Jdeme na to 🙂

image host image host image host
Toto jsou polaroidy členů Paramore z festivalu v Readingu. Jsou sice staršího data, ale původně se objevil jen ten Hayleyin, teď už máme k dispozici i kluky.

image host image host
Co dělá Hayley? Z twitteru víme, že byla venku, účastnila se soutěže v pojídání salátu (mezi přáteli) a jako poslední zveřejnila fotku ze studia, kde údajně nahrává vokály pro „někoho jiného“ a spolupracuje s Bennym Blancem. Fotka vyvolala vlnu odpovědí fanoušků, kteří se hned samozřejmě rozhodli, že to je znamení o tom, že Hayley končí s Paramore a dává se na sólo dráhu. Tomu se naše (teď) modrovlasá frontmanka zasmála a komentovala to slovy „ani Bennyho hudební moc mě neodtáhne od Paramore“.

A jako poslední tu máme informaci o slevách v online obchodě na paramore.net, na což také upozornili Paramore v kraťoučkém videu.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com