iHeartRadio Music Festival (20/09/2014)

21. 9. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

paramore, iheart radio music festival 2014V sobotu 20.září (pro nás v neděli ráno) Paramore odehráli krátký set na avizovaném iHeartRadio Music Festivale 2014 v Las Vegas. Vystoupení mohli fanoušci díky Yahoo livestreamu sledovat živě, o čemž jsme informovali na našem Facebooku. Před samotnou show v MGM Grand Garden aréně se trojice objevila na červeném koberci, tradičně pro fotografy akce, tady máte i video:


Koncert pak uvedli velcí fanoušky kapely – kluci z 5 Seconds of Summer. Paramore odehráli opravdu festivalový setlist, obsahoval jen pět písní: Still Into You, That’s What You Get, Misery Business (s fanynkou Mariah), The Only Exception a Ain’t It Fun. Výkon kapely pak na sociálních sítích chválilo hned několik umělců, například Darren Criss.

„Všichni se ukloňte před úžasnou Hayley Williams. Takové pocty ani nejsme hodni.“

iheartradio music festival

AKTUALIZACE: Paramore absolvovali před koncertem i sérii rozhovorů, konkrétně pro magazín Billboard a s redaktory Bobbym a Amy pro iHeartRadio. V prvním Hayles zmiňuje tourování s Fall Out Boy (vyprávěli si historky a skvěle se bavili), tvorbu nového materiálu (ještě si nejsou jistí, kudy se budou vydávat) a kdo by je hrál v autobiografickém snímku.



Samozřejmě je tady i záznam celé show tak, jak jste ji mohli sledovat na livestreamu. Kdo by chtěl místo toho sledovat vystoupení z publika, kvalitní videa jako vždy uveřejnil věrný fanoušek Todd Morason.


 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com