Oblíbená kosmetika Hayley Williams

2. 10. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williamsJak už název článku napovídá, uděláme si takové menší holčičí okénko. V nedávném rozhovoru pro web Well + Good se totiž Hayley Williams rozpovídala o tom, jak musela přizpůsobit svůj výběr kosmetiky životnímu stylu na turné a problémům s pletí v dospívání. Při koncertování jí sice momentálně vypomáhá s líčením makeup odborník a kamarád Brian J. O’Connor, ale neznamená to, že by se Hayles sama o módu nebo vzhled nestarala. Vybírá si dokonce velmi pečlivě. Kromě samotného interview (přeložené níže) s jejím oblíbeným lifestylovým magazínem se k celé tématice vyjádřila i na Tumblr:

Chtěla bych ještě poznamenat, že jsem konečně mohla krátce promluvit o mých problémech s akné. Bojuju s ním střídavě asi od devatenácti. Při mém hledání jsem objevila mnohem zdravější, přírodní produkty, což naprosto změnilo můj pohled na péči o pleť a kosmetické výrobky. 

Ještě jedna věc – mám ráda i věci, co nejsou stoprocentně správné, a nevadí mi to. Lidé o mně ví, že občas cosi utratím za levnější řasenky a nebo rtěnky.. (no tak, Target [pozn. takový trochu lepší český Kik bych řekla] je moje země zaslíbená!!!). Ale myslím si, že vážně stojí za to investovat a používat produkty, které neobsahují chemikálie a místo toho v sobě mají spoustu čistých a prospěšných přísad. Vkládání peněz do něčeho, co má dlouhodobý efekt, se hodně podceňuje. A jak už jsem zmínila v rozhovoru, když si koupíte výrobek od značky, která se vážně zaměřuje na složky svých produktů, budete se mít dobře vy i vaše budoucí já. 

 

Rozhovor pro Well + Good:
DoTerra PastTense Essential Oil Blend Roll ($20) Tohle nosím všude. Je v něm plno uvolňujících esenciálních olejů (všechny s léčebnými účinky) jako levandule, máta, heřmánek, bazalka a ještě další. Je to super hlavně pro lidi, kteří mívají ztuhlý krk jako já. Hlavně ztuhlý třeba po házení hlavou na pódiu. Potřu si tím spánky nebo krk zezadu a přísahám, že do pár minut se cítím jako v mátovo-levandulovém bezstarostném ráji.

RMS Un-Cover Up ($36) Můj absolutně nejoblíbenější kosmetický produkt. Používala jsem ho k zakrytí akné už před roky, na pódiu i mimo něj, a pořád ho používám. Obsahuje organické přísady, které jsou ideální pro citlivou pokožku, ale přitom je dostatečně silný, abyste se cítila sebevědomě.

Kevin Murphy Young Again Masque ($42) Kevinovi Murphy zřejmě děkuju za to, že na hlavě ještě něco mám. Posledních sedm let používám téměř jen a jen jeho výrobky a moje často barvené vlasy jsou úžasně zdravé. V jeho přípravcích nejsou žádné parabeny, sulfáty nebo jiné nebezpečné látky a tahle maska je nově moje oblíbená. Skvěle voní a jsem vždycky strašně ráda, jak po ní moje vlasy vypadají.

Rich Hippie Rock Star Organic Perfume ($85) Jasně, uvědomuju si, jak trapné je hrát v rockové kapele a nosit parfém s názvem „Rock Star“, ale to je vedlejší. Z voňavek mě vždycky bolí hlava! Musela jsem začít hledat alternativy, které neobsahovaly plno nesmyslů, a tak jsem objevila tuhle. Je to pro mě dokonalý mix květinové ženskosti, sexy-kořeněného hřebíčku a příjemné vanilky. Plus dostává bonusové body za maličké skleněné balení a roll-on aplikaci, s čímž se skvěle cestuje.

S.W. Basics Lemongrass Body Oil ($36) Tuhle společnost naprosto zbožňuju. To, co zastupují a lidi, kteří tam pracují. Všechny jejich produkty navozují pocit luxusu, ale zároveň i zábavy. Veškeré přísady jsou zřetelně vypsané na přední straně obalu. Tenhle olej se skládá konkrétně ze čtyř, opakuju ČTYŘ věcí. Když se do tohohle zázraku ponořím po sprše nebo ranní koupeli, absolutně nic mi nechybí.

Používání přírodních produktů:
Na přírodních výrobcích mám ráda ten fakt, že když se do nějakého zamilujete, nejenom že vám přinesou tu radost z používání, ale taky máte dobrý pocit z toho, že jste investovali do vašeho budoucího zdraví.

Dříve léčila akné dost radikálními způsoby:
Upřímně, některé ty věci vážně fungovaly, ale nechtěla jsem něco tak brutálního používat každý den. Děsily mě ty dlouhotrvající účinky.

Líčit se na pódium jí pomáhá Brian J. O’Connor a používá makeup značky jako Armour Beauty nebo Tarte:
Chci po celou show vypadat zdravě a přirozeně. Ještě důležitější než po-koncertová rutina je připravit pleť předtím, hydratovat ji oblíbeným krémem nebo pleťovým olejem. Můj oblíbený „pódiový“ primer je Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer od Tarte. Dobře drží při pohybu a nenamáhá moji pleť tak jako ostatní.

Žádná řasenka nevydrží celý koncert:
Je mi jedno, jestli budu mít černé oči jak mýval, je to rock show, ne focení na obálku časopisu.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com