Hayley Williams a jejích Top 5 věcí roku 2014

30. 11. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williams, LJBlíží se konec roku 2014 a s tím spojené bilancování. Magazín Rookie požádal Hayley, aby se zamyslela nad tím, které věci udělaly ten její rok lepším a vy se můžete podívat na seznam pěti položek, který Hayley sestavila. Najdete mezi nimi například duet s Joy Williams nebo Hayleyina psa Alfa.

Kompletní seznam jsme pro vás přeložili:

1. Můj duet s Joy Williams. Je to naprosto nestoudné, ale jsem na nové vydání [Paramore] tak pyšná. S Joy, která působila v Civil Wars, jsem znovu nahrála vokály k naší písni „Hate To See Your Heartbreak“. Jsme přítelkyně už strašně dlouho. Byl to úžasný způsob, jak dodat našemu přátelství úplný kruh, protože jsem její hlas milovala odmalička a vždycky jsem chtěla zpívat jako ona. Je to nejhezčí song na našem albu.

2. Tennessee. Posledních pár let jsem trávila spoustu času v L.A., protože jsme tam tvořili naše album. Mám L.A. opravdu ráda – je fajn a hezké – ale není tu nic jako domov. Před pár týdny jsem dorazila domů a je to skvělé. Máme tady všechny ty úžasné kopce a stromy. Je to magické. Znovu se cítím klidná – jsem tam, kde přesně mám být.

3. iPhone 6 Plus. Je to trochu směšné. Nevím, proč jsem si myslela, že ho potřebuji, protože je obrovský. Vůbec se mi nevejde do kalhot [směje se]. Ale hrála jsem si s ním, s nějakou aplikací na vaření a ta videa, kde ten chlápek vařil, byla tak krásná, že jsem ten telefon musela mít.

4. Pes Alf. Když jsem byla malá, měla jsem psa, kterého srazilo auto. Zničilo to mou duši. Po tom už jsem nikdy zvíře neměla, protože jsem byla asi trochu traumatizovaná. Pořídila jsem si psa až letos. Je to kříženec zlatého retrívra a pudla. Rozhodla jsem se, že nastal čas a já a můj přítel jsme si pořídili Alfa. Pojmenovala jsem ho Alf podle toho mimozemšťana z mého oblíbeného televizního pořadu z dětství. Prostě se to tak vyvinulo, že má můj Alf tu samou barvu – transformuje se do svého jmenovce.

5. Target. V Target si můžete se svými přáteli užít opravdu úžasný, zábavný čas. Mám tendenci tíhnout k uličkám s kosmetikou a přírodními šampony a pleťovými vodami. Kupuji si tady mýdla Dr. Bronner, protože jsem je používala roky. Nesou název J.R. Watkins a mají v sobě takový kokosový peeling. Upřímně řečeno, nemůžu uvěřit, že má Target všechny tyto velké značky, které jsou tak očišťující. Je to obrovský obchodní řetězec, nemusí být tak super, ale je.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com