Billboard photoshoot a interview s Hayley

6. 12. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williams, billboard magazineVelké nadšení ve fanouškovských i profesionálních vodách vzbudilo oznámení Hayley Williams jako recipientky Trailblazer Award (průkopnice) od společnosti Billboard. Jejich devátý ročník oceňování úspěšných žen v hudebním průmyslu se bude konat 12.prosince v New Yorku a zpěvačka Paramore na ceremoniálu nesmí chybět. Jako magazín věnoval Billboard své aktuální číslo právě této události a nějakou tu stránku si vysloužila i Hayles.

Spolu s online zveřejněním rozhovoru, který najdete i v časopise, je tu i nový photoshoot. Ten se podle informací uskutečnil 5.listopadu a na starost jej měl David McClister. Snímky naleznete na Facebooku a snad se shodneme na tom, že jsou opravdu nádherné. Hayley Williams je nezanedbatelným článkem hudební scény nejenom pro své úspěchy, ale díky způsobu, jakým se prezentuje a předává kus své osobnosti veřejnosti. My ji opět k Trailblazer Award gratulujeme a tady si můžete v překladu přečíst část interview.

Hayley pro magazín Billboard

Je v pořádku zmiňovat, že Paramore vede žena
Vždycky jsem říkala ‚nenazývejte Paramore female-fronted kapelou, je to prostě a jenom kapela‘. Ale teď už dokážu vnímat ten rozdíl, protože při dospívání jsem moc nezdůrazňovala důležitost silných žen, které jsem poslouchala.

Zpěvačky, které poslouchám
Miluju Debbie Harry a Siouxsie Sioux. Vyrůstala jsem na The Distillers, takže Brody Dalle byla pro mě hrdinkou. Holčičí kapely jsou pro mě opravdu důležité, hlavně Shangri-Las. Co se týče těch aktuálnějších: Joy Williams, Gwen Stefani a Beyonce. Pořád je sleduju a učím se od nich, jsou chytré a vědí, za čím si jdou, ale i tak mají volnost.

Jaké to je mít vlastní plavbu
Přísahám, že jsem znala každého v první řadě – pamatovala jsem si, když jsme šli společně po koncertě do Denny’s nebo kecali u prodeje merche. Bylo to takové rodinné setkání. Přesně to, v co doufáte, když zakládáte kapelu. Byla jsem neskutečně vděčná, mezi svými, a cítila jsem tu pokoru. A byl tam otevřený bar, zdarma zmrzlina a pizza. Parahoy jsem milovala.

Ohodnoť rok 2014 za stupnici 1 až 10
Slavíme s kapelou desátý rok existence, takže bych měla říct deset. Ale řeknu jedenáct. Když to nejde ještě výš, tak na co je to dobré?

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com