Paramore odtajnili nová koncertní data

13. 1. 2015 | Autor: | 2 x komentář |

tumblr_nhjva3RVUY1u1pry9o1_500Se začátkem nového roku zveřejňují Paramore postupně data nových vystoupení a my už víme, kde se budou konat první z nich. Paramore zahájí letošní koncertní šňůru již v únoru, a to vystoupením v New Yorku. Společnost Live Nation spojila své síly s hotely Hilton a výsledkem jejich spolupráce bude série koncertů právě v těchto hotelech.

V předchozích šesti letech byla partnerem Live Nation společnost Starwood Hotel Group, která zahrnovala celosvětová vystoupení nazvaná „SPG: Hear the Music, See the World“. V rámci tohoto projektu vystoupili například Imagine Dragons, Jamie Cullum nebo One Republic. Své zkušenosti s hudbou má však i společnost Hilton, v minulosti sponzorovala například Grammy Awards nebo Golden Globes. Paramore odstartují sérii celosvětových vystoupení 23. února v New Yorku.

Další akcí, na které nemohou Paramore chybět, je hudební festival Hangout. Třídenní akce se koná 15. – 17. května na plážích v Gulf Shores v Alabamě a fanoušci zde vedle Paramore uvidí i Foo Fighters, Foster the People, Skrillexe a další.

IMG_0171

 

 

Komentáře ke článku “ Paramore odtajnili nová koncertní data ”

  1. Džuso

    ..mohli by zavítať aj do Prahy <3

  2. parahani

    Džuso: no jo, v to všichni pevně doufáme, až se začnou objevovat evropská data 😉

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com