Paramore: Writing The Future

23. 1. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley, Jeremy a Taylor představili na svých oficiálních webových stránkách paramore.net nový projekt, do kterého zahrnuli i své dlouholeté přátele z kapely Copeland. Obě kapely vyjedou společně na cestu po USA, kde odehrají několik koncertů. Série malých komorních vystoupení v divadlech a klubech se nazývá Writing The Future a má uzavřít éru alba Paramore. Samotní členové kapely berou tyto koncerty jako oslavu a těší se, co dalšího je společně čeká. Originální příspěvek od kapely si můžete přečíst zde, český překlad společně s koncertními daty naleznete v celém článku.

tumblr_nils49hUZR1r42bqyo1_500

Připadá nám správné přivést Self-Titled éru ke konci. Zažili jsme velmi osobní a nesmírně triumfální cestu. Nepřipadalo by nám správné říct sbohem tomuto bodu naší kariéry a neoslavit to nějakým zvláštním způsobem s našimi fanoušky. Tak jsme se rozhodli udělat ještě jednu poslední malou jízdu. Menší koncerty, krásná divadla…a jen tak mimochodem, nenazýváme to turné. Každá noc bude malou událostí, nebo jak bylo řečeno před několika sekundami, oslavou. Uvědomujeme si všechno, čím jsme za posledních pár let (a více) společně prošli a těšíme se také na všechno, co nás ještě čeká.

Dalším způsobem jak chceme oslavit naši tak dalekou cestu, je představení kapely, která nám pomohla v našich skromných začátcích, kdy jsme hráli 500 krát rychleji, než bychom měli a s hroznými vlasy. Možná bychom se nikdy nevydali na žádné turné, kdyby nás téměř přesně před 10 lety nepřizvali na to své. Takže pokud přijdete na jeden z těchto koncertů, ujistěte se, že přijdete včas na kapelu Copeland.

V neposlední řadě děkujeme každému a všem, kteří se zasloužili o to, že je tohle album mezníkem v kariéře Paramore a v životě každého z nás. Toto dobrodružství začalo před třemi lety, kdy jsme zoufale toužili po vůbec nějaké budoucnosti! Teď tu pevně stojíme, sebevědomější a s vědomím, že jsme to my, kdo píše naši vlastní budoucnost. To znamená, že vy také.

Hayley, Jeremy & Taylor

 

27.4. Augusta, GA @ Bell Auditorium
28.4. Clearwater, FL @ Ruth Eckerd Hall
3.5. Rosemont, IL @ Rosemont Theatre
5.5. Boston, MA @ Citi Wang Theatre
6.5. New York, NY @ Beacon Theatre
8.5. Atlantic City, NJ @ The Borgata
9.5. Uncasville, CT @ Mohegan Sun Arena
11.5. Baltimore, MD @ Meyerhoff Theatre
12.5. Louisville, KY @ Palace Theatre
14.5. New Orleans, LA @ Saenger Theatre
15.-16.5. Gulf Shores, AL @ Hangout Festival (bez Copeland)
17.5. Nashville, TN @ Grand Ole Opry House
19.5. Dallas, TX @ Verizon Theatre At Grand Prairie
20.5. El Paso, TX @ Abraham Chavez Theatre
22.5. San Diego, CA @ SDSU Open Air Theatre
23.5. Los Angeles, CA @ Dolby Theatre
25.5. Portland, OR @ Arlene Schnitzer Concert Hall

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com