Hayley poskytla telefonický rozhovor pro pořad Ryana Seacresta

30. 1. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley-Williams-Cosmopolitan-Outtakes-paramore-21187402-375-500Známý americký moderátor Ryan Seacrest se dnes ve svém pořadu On Air with Ryan Seacrest dovolal Hayley Williams a položil jí několik otázek. Reagoval nejprve na nedávnou událost, kdy Hayley upozornila svou přítelkyni, popovou zpěvačku Taylor Swift, na útok hackerů. Hackerská skupina Lizard Squad se nabourala do Taylořina účtu na Twitteru a Instagramu a rozesílala jejím jménem zprávy s žádostí o přidání jejich skupiny mezi své oblíbené. Hayley připadala tato žádost podezřelá, tak Taylor upozornila. Taylor Swift posléze veřejně Hayley poděkovala a udělila jí cenu „MVP“ (Most Valuable Player = nejcennější hráč). Hayley však v rozhovoru s Ryanem podotýká, že je to hrozná cena, protože seděla u Twitteru celý den. I přesto si od něj vysloužila titul „Twitter police“.

Ryan zmínil také další cenu, kterou by mohla Hayley společně s Jeremym a Taylorem vyhrát. Jak jsme již informovali, Paramore byli s písní Ain´t It Fun nominováni na ocenění Grammy v kategorii Best Rock Song. Hayley zmiňuje, že už dříve nominovaní byli, ale tato nominace je pro ni opravdu speciální. Když se tuto radostnou zprávu dozvěděla, byla zrovna s Chadem v Itálii. Novinku si ověřila i na Twitteru a společně ji s Chadem oslavili mimo jiné i tím, že si dali lasagne.

Rozhovor se stočil samozřejmě i k Hayleyiným zásnubám. A jak věděla, že je Chad tím pravým? Hayley vysvětluje, že jejich vztah sice trvá už sedm let, ale oběma přišlo správné nejprve jet na turné, pokračovat v hudební kariéře, tvrdě pracovat a dělat co je oba baví a navzájem se v tom podporovat. Cítí, že ho stoprocentně zná. Nezastihly ji ani žádné pochybnosti, když zasnoubení oznamovala rodině a přátelům. Hayley velmi oceňuje, že se nachází právě v této životní fázi, má Chada a jejich vztah.

Nakonec jsou všichni fanoušci zváni na sérii komorních koncertů Writing The Future. Záznam telefonického rozhovoru si můžete poslechnout zde.

 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com