Aaron Gillespie promluvil o další spolupráci s Paramore

31. 1. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

Aaron-GillespieSoučasný bubeník Paramore Aaron Gillespie vydává 3. února své sólové album Grace Through The Wandering. V interview pro Indie Vision Music prozradil, že album vznikalo během Self-Titled Tour a velký podíl na něm měl i Jon Howard, který v Paramore také působí. Aaron v rozhovoru odhalil i své plány do budoucna. Ty zahrnují také jeho další vystupování s Paramore. Potvrdil, že se zúčastní série komorních koncertů Writing The Future s kapelou Copeland a promluvil i o tom, co pro něj spolupráce s Paramore znamená.

Kompletní rozhovor si můžete v originálním znění přečíst zde, výňatky týkající se Paramore naleznete přeložené níže.

Vím, že jsi říkal, že jedeš na turné s Paramore. Máš s touto kapelou do budoucna nějaké plány? Myslím, že se chystají na turné s kapelou Copeland. Budeš tam?

AG: Ano, můžeš se mnou počítat, kámo.

Dobře, v jaké kapele jsi podle tebe hrál nejraději? Jsou to tvé náboženské věci, Underoath, The Almost, Paramore…

AG: Mám rád všechno z různých důvodů. Paramore pro mě byli osvobozující. Je super smět pro ně hrát. Jsou v kapele tři. Já už se s nimi nějakou dobu znám. Znám Hayley od jejích čtrnácti let.

No teda! To je doba.

AG: Je opravdu skvělé vidět, jak se z nich stala tak obrovská kapela a tak úžasní skladatelé. „Ain´t It Fun“ je jedna z nejlepších písní, jaké loni vyšly. Opravdu tomu věřím, to vám můžu říct, protože jsem s nimi očividně strávil spoustu času, že oni jsou ti nejlepší lidé v průmyslu. Opravdu tomu věřím. Oni jsou prostě „co vidíte, to dostanete“. Nejsou v té kapele žádné nesmysly. Jsou féroví, stoprocentně. Víte, co mám na mysli? Oni jsou tím, kým doopravdy jsou. Září to skrze jejich hudbu a já si myslím, že právě proto mají takový úspěch, chápete?

Správně.

AG: Je vážně úžasné být toho součástí a svým způsobem za nimi sedět. Nemohl jsem hrát na bicí asi čtyři nebo čtyři a půl roku. Nehrál jsem od té doby, co jsem v roce 2009 odešel z Underoath. Bylo to pro mě tak zdravé vrátit se za bicí a do duševní pohody.

Trvalo ti dlouho naučit se jejich písně nebo jsi je nějak podvědomě znal?

AG: Bylo to docela rychlé. Neměli jsme mnoho času. Byla to zajímavá okolnost, ale jsem vděčný, že to vyšlo.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com