Hayleyin pořad Kiss Off: První upoutávka a rozhovor pro MTV

26. 3. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

haylesNení to tak dávno, co jsme se dozvěděli o novém projektu, který Hayley chystá pro Popular TV. Šanci na vlastní pořad (nejen) o kosmetice dostala od šéfredaktora magazínu Popular Marvina Scotta Jaretta a k naší radosti neváhala a nabídku přijala. Hayley k projektu přizvala svého dlouholetého přítele a stylistu Briana J O´Connora a okamžitě začali natáčet. Prostory pro natáčení poskytla sama Hayley, většina prvních epizod se totiž odehrává u ní doma v LA. Nečekejte však žádná tradiční videa s návody a tipy na to, jak být krásnější. Jak už upoutávka napovídá, tento pořad bude všechno, jen ne tradiční. Hayleyin pohled na krásu a kosmetiku je totiž dost specifický: „V zájmu celé společnosti neuvěřitelně jedinečných a krásných lidí bych si přála, aby se kosmetický průmysl soustředil méně na nedostatky a více na sílu individuality.“

Pokud se o tomto pořadu chcete dozvědět více, přečtěte si rozhovor pro MTV, který jsme pro vás přeložili a který naleznete v celém článku. První kompletní epizoda bude zveřejněna příští týden 31. března na populartv.com a vy si můžete čekání na ni zkrátit malou upoutávkou:

MTV: Takže, musíme vědět, jak došlo k projektu „Kiss Off“. Byl to tvůj nápad?

Hayley Williams: Znám Marvina [Jarrett, šéfredaktor PopularTV.com] už nějakou dobu a v minulosti jsem s jeho spoluprací měla jen skvělé zkušenosti. Loni v létě jsem na něj narazila během nákupu potravin ve West Hollywoodu a dozvěděla jsem se od něj, že chystá tento nový projekt a že by chtěl, abych zvážila, zda se na něm chci podílet, a tady jsme!

MTV: Co podle tebe v současném světě krásy chybí?

Williams: Chci, aby krása, zvlášť pro mladé lidi, znamenala méně „udělej ze sebe společensky přijatelného“ a více „hrdě se vyjádři a přijmi sám sebe jako krásnou a cool bytost.“

MTV: Čím se tvé příspěvky liší od všech těch ostatních tam venku?

Williams: Vídám spoustu kosmetických blogů a stránek, které tweetují nadpisy o konturování vašeho nosu tak, aby vypadal menší nebo jak orámovat vaše rty, aby vypadaly větší. Nechápejte mě špatně, někdy cítíme potřebu něco spravit, ale kolik z toho vzniká proto, že neustále dostáváme signály, že to co máme, není dost dobré? Náš pořad je dítě a stále se učíme za pochodu. Nemyslím si, že jsme umění jak na to dovedli k dokonalosti, ale o tom to není! Chceme, aby lidé nahlédli na nečekaná místa pro inspiraci a aby se nebáli věci zkoušet jen tak pro legraci. Byli byste překvapení z toho, díky čemu se cítíte krásní a jak silní se cítíte, když porušíte několik pravidel.

MTV: Na jaký druh tutoriálů se můžeme těšit?

Williams: První epizoda, kterou jsme natočili, byla inspirována punk rockovým filmem a ten makeup mi připomněl některé z těch, které jsem dělala, když jsem se začínala zajímat o makeup na koncerty. Nevěděla jsem, co dělám a ano, někdy jsem vypadala divně, ale cítila jsem se na pódiu skvěle, jako představitel generace MySpace, žluté-skinny-džíny-nosící Ziggy Stardust. O tom pocitu celý ten projekt je. Nedržíme se každého trendu a nestrachujeme se o to, abychom vypadali dokonale. Ve skutečnosti začíná většina těchto videí s mým nenalíčeným obličejem. Nemám na mysli takový ten „rádoby žádný makeup,“ mám na mysli „nulový makeup.“ Nevypadám perfektně. Chtělo to odvahu a jsem za to na sebe pyšná. Přesně takový druh pořadu to je.

MTV: Kde jste ta videa natáčeli?

Williams: Většinu z těch prvních epizod jsme točili u mě doma v LA – další důkaz toho, že jsme chtěli, aby byl ten pořad osobní. Má nejoblíbenější část bylo natáčení u bazénu před mým nápisem Hollywood a dvěma mými umělými dinosaury, Marií Antoinettou a Stevem Buscemi.

MTV: Jaký je tvůj typický přístup k makeupu? Považuješ se za experta?

Williams: I po té spoustě let koncertového makeupu, vystoupení a módních věcí stále věřím, že nejlepší přístup je žádný přístup. Jděte s tím, jak se cítíte. Rozhodně nejsem expert, ale myslím si, že je důležitější být k sobě upřímní.

MTV: Co bys změnila, pokud něco, na kosmetickém průmyslu?

Williams: V zájmu celé společnosti neuvěřitelně jedinečných a krásných lidí bych si přála, aby se kosmetický průmysl soustředil méně na nedostatky a více na sílu individuality.

MTV: Jakou největší lekci o kráse ses kdy naučila?

Williams: Krása je příznak lásky k sobě samému. Není to nic, co vytvoříte. A pokud to vytvoříte ve vzhledu, je to pomíjivé. Musíte se dostat na dno toho, co vás činí silnými, chytrými, významnými, krásnými, bla bla bla. Opravdu to vychází zevnitř.

MTV: Tak jaký byl tvůj největší kosmetický omyl?

Williams: Oholila jsem si linii vlasů pod svou mini ofinou, abych si ji mohla perfektně upravit. Bylo to dobré pro ten jeden specifický styl, ale teď mám krátké, opravdu malinké vlasy, které se pokouším nechat vyrůst pod svou normálně dlouhou ofinou. Ach, ta mini ofina byla zábavná.

MTV: Když už mluvíme o tvých vlasech, tolik se za ta léta změnily! Podle čeho se rozhoduješ, jakou barvu nebo střih si necháš udělat příště?

Williams: Obvykle mě to praští jako blesk, ale většinou je ten blesk nějaký odstín červené, oranžové nebo žluté. To jsou mé oblíbené barvy vlasů. I když, s mou novou řadou barev na vlasy, která se připravuje, bych mohla brzy vypadat jako duha.

MTV: A konečně, existuje nějaký kosmetický trend, který bys nikdy nezkusila?

Williams: Nikdy neříkej nikdy. (Ale svůj obličej si v nejbližší době pravdepodobně konturovat nebudu.)

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com