Hayley poskytla rozhovor magazínu Alternative Press

29. 7. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

hayley_winner_interview

Jak jste se mohli dočíst v nedávném článku, Hayley na letošním předávání hudebních ocenění Alternative Press Music Awards opravdu zazářila. Nejenže vyhrála v kategorii „Nejlepší zpěvačka“, ale své umění ihned předvedla na pódiu společně s kapelou New Found Glory během písně „Vicious Love„. Lee McKinstry z týmu Alternative Press Hayley krátce vyzpovídal a vy si tak můžete přečíst odpovědi na ty nejdůležitější otázky. Hayley totiž mimo jiné prozradila, jak to vidí s novým albem, co Paramore čeká dál nebo proč si s New Found Glory vybrali zrovna „Vicious Love“. Celý rozhovor si můžete přečíst níže v češtině, o fotografii nalevo se postarala Lindsey Byrnes.

Gratuluji k výhře, jak se cítíš?
Úžasně! Nevím, jestli jsem vůbec někdy vyhrála cenu konkrétně za zpěv, takže je to super. Myslím, že je fajn, že tu existuje kategorie pro zpěv, zvlášť na této scéně. Byl to skvělý pocit. Bylo to opravdu příjemné.
 
Co sis myslela o své konkurenci?
Vlastně jsem byla hotová už z toho, že jsem v takové sestavě lidí, protože je skoro všechny znám. Bylo opravdu úžasné vidět Lynn Gunn. Jsem ráda, že [PVRIS] teď válí na Warped Tour. Trochu je sleduji zpovzdálí. Je hezké, že je tu další dívka, která zpívá opravdu silně i přes kytary a dobře se to z jeviště přenáší. Já jsem – můj Bože, málem jsem řekla, že jsem na ni chtěla „zaútočit“ a pak jsem si uvědomila, že je její příjmení Gunn. To bylo tak laciné! (Hayley si hrála se slovy, použila výraz „gunning for her“, což znamená něco ve smyslu „lovit někoho“ nebo „útočit na někoho“)
 
Velmi dobře, velmi dobře. Ani ses nepokusila!
Nepokusila!
 
Existuje nějaká informace, kterou bys nám mohla ohledně nového alba Paramore poskytnout?
Oh, nemůžu vám poskytnout žádnou informaci! Pomůže to? [směje se] Opravdu jsme na tom doma pracovali pomalu. Je to tak lepší. Většina alb – mezi alby – byla pro Paramore vždy uspěchaná. Dokonce i mezi Brand New Eyes a eponymním albem bylo více času, než je pro nás obvyklé, ale vydali jsme EP, jezdili jsme na turné. Takže je to dobrý pocit, když pracujeme pomalu a uvidíme, co z toho tímto způsobem vzejde.
 
Řekla jsi, že je éra eponymního alba zakončena. Tak co Paramore čeká dál?
Myslím, že to je ta děsivá a úžasná část. Abych byla upřímná, pořád trochu smutním po té eponymní éře. Bylo to pro naši kapelu tak šťastné, krásné období. Naše kapela si prošla spoustou vzestupů a pádů, takže bylo hezké prožít ty tři roky úžasných dobrodružství. Jsem rozhodně smutná, ale jsem opravdu natěšená na to, co přijde dál, protože bych nikdy eponymní desku nepředpovídala. Proto si držím naději do budoucnosti.
 
Jak jste se s New Found Glory rozhodli, že bude právě „Vicious Love“ píseň, na které spolu chcete spolupracovat?
Věděla jsem, že hledají ženské vokály právě pro tuhle píseň. Když jsem to slyšela, říkala jsem si: „Tady jsem! Jsem Hayley. Z Paramore.“ Ale vážně, jsem jejich fanoušek. Prostě, mimo Chada mám ty kluky strašně ráda. Od prvního dne, kdy jsem je potkala na Warped Tour, se z nás za těch posledních několik let stali opravdu dobří přátelé. Vážně jsem to chtěla udělat jen z osobních důvodů, kvůli přátelství, ale miluju ten song.
 
Takže už věděli, že to je ta píseň, kterou chtějí. Vím, že je inspirována tvým vztahem. Myslíš, že jsi chtěla ukázat jinou stránku toho vztahu?
Ano! Vlastně tomu bylo stejně tak i se „Still Into You“ a „The Only Exception“. Pro mě osobně je mnohem usvědčující mluvit o věcech, které jsou v lásce složité, protože si nemyslím, že jsem tomu opravdu věřila, když jsem to začala prožívat. Ráda jsem realistická a držím se toho, že to působí velmi nemožně. Někdy, i když se to děje, připadá mi to nemožné.
 
Myslím, že se s tím lidé ztotožňují o trochu víc.
To je dobře, líbí se mi to. Protože pohádka je hezká a to všechno, ale doopravdy neexistuje. Nemyslím to pesimisticky.
 
Někdy může být realita stejně tak hezká.
Přesně tak! Miluju realitu.
 
Jsem tu, abych ti poskytl tvou povzbuzující řeč.
[směje se] Děkuju, děkuju.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com