Hayley a Brian O’Connor povídali o barvách Good Dye Young pro magazín Bustle

12. 5. 2016 | Autor: | Bez komentářů |

good dye young for Bustle 12-05-2016Hayley Williams se mezi stěhováním a psaním nové desky s Taylorem musí starat i o své nové podnikání, a to společnost Good Dye Young. Originální barvy na vlasy, které se nedávno dostaly po dlouhých letech do prodeje, nepřetržitě doporučuje na svém Twitteru a zejména velmi ráda sleduje všechny, kteří si již s „její“ pomocí vlasy obarvili. Lifestylový magazín Bustle zastihl Hayles a Briana J. O’Connora, který je spoluautorem GDY, při jejich cestách New Yorkem, kde navštěvují hned několik časopisů a lifestylových blogů. V live chatu na Facebooku odpověděli na několik otázek, kde se můžete dozvědět, jak nejlépe s barvami zacházet, jak Hayley nazývá žlutou paruku a nebo kolikrát si barvila vlasy na letní turné Monumentour.

Přeložené informace z rozhovoru:
– nápad vznikl v podstatě z toho, že Hayley miluje barvení vlasů
– Hayley potkala Briana v Nashville, v Pink Mullet salonu, kde pracoval. Bylo jí sedmnáct a pak spolu točili video, tam se pořádně poznali. Postupem času jim chyběly barvy na vlasy, se kterými chtěli pracovat a věděli, že je tam díra na trhu, co mohou zaplnit. Hodně se taky bavili o sebevyjadřování a jak je to skvělý nástroj právě pro tohle.
– Brian říká, že vybrat si nejoblíbenější barvu z GDY je to stejné, jako si vybrat nejoblíbenější dítě (ale nejradši má prý překvapivě žlutou Steal My Sunshine)
– žlutá, kterou má Hayley na hlavě, je ve skutečnosti měsíce stará žlutá z řady GDY
– ve žluté barvě je na troška pigmentu neonové zelené, aby ji to oživilo a hezky se vymývala
– Hayley si chce s barvami pohrát na focení, turné apod. k příští desce
– Hayley Briana donutila jí obarvit vlasy 6-7x pro Monumentour, než našli přesně tu barvu, kterou pak při turné nosila
– během celého roku 2014 se Hayley přebarvovala až desetkrát
– barvy mají v sobě slunečninový a bergamotový olej, aby byly šetrné a hezky voněly
– Fader (tedy přípravek na zjemnění barev do pastelových tónů) mohou lidé dokonce používat jako masku na vlasy, je to dobrý kondicionér
– co se týče tónů barev, velmi záleží na tom, jak je předtím odbarvíte
– vlasová horror story: když Hayley chtěla po Brianovi, aby ji odbarvil a přebarvil na tyrkysovou asi týden před Monumentour. V té době měla na hlavě dvě barvy, tóny oranžové, a měla krátké vlasy, a hned krátce poté je musel Brian na rozkaz Hayles opět odbarvit a nabarvit. Používali v té době cokoliv, co našli, přebarvovali v hotelovém pokoji. Hayley to trochu zničilo vlasy. Těmito způsoby v podstatě přicházeli i na to, co je na různých barvách špatného a co by chtěli změnit pro GDY.
– Brian s Hayley se zaměřili i na to, že barvy dobře blednou.
– Co se týče výdrže barev na hlavě, Hayles to uvádí na příkladu sebe – obarvila se na žluto v listopadu, na svatbu si dala přes žlutou oranžovou a to, co má nyní na hlavě je stále ta žlutá (a ta je stále dost výrazná, pozn.)
– Taylor Swift si prý ZATÍM nebarví vlasy vlasy s GDY
– Paruce s nabarvenou žlutou barvu Steal My Sunshine říká Hayley „2006 Pete Wentz style“ (z Fall Out Boy)
– nejdůležitější rada je – vzdělávejte se. Právě to chtějí vzhledem k barvení vlasů Hayley a Brian dělat.

Pro přísun informací o Good Dye Young sledujte projekt na Instagramu nebo Twitteru.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com