Happy Birthday, Riot!

12. 6. 2011 | Autor: | 2 x komentář |

Je to neuvěřitelné, ale dnes slaví Riot! svoje čtvrté narozeniny! Druhá studiová deska Paramore, na níž se podíleli i jejich fanoušci (poslechněte Born For This 🙂 ) byla vydána 12.6.2007. Díky ní se Paramore dostali do širšího povědomí světa, MTV na ní natáčelo (neskutečně dobrá) videa, která vám tu sem dám, protože jestli jste je ještě neviděli, tak to je nešťastná situace! 😀 Každopádně, v oslavách Riotu dnes na twitteru poběží pokus o zavedení #HappyBirthdayRIOT mezi tzv. trending topics, tedy o čem se nejvíc mluví, pokud máte twitter, neváhejte se k akci přidat 🙂 Pokud ne, tak nám jen napište, která je vaše nejoblíbenější z Riotu, případně jak album vidíte vy 🙂 A teď vzhůru k oslavám!

 

 

 

Komentáře ke článku “ Happy Birthday, Riot! ”

  1. Festr

    No to se musí zapít to je jasný …. jdu na to … dám si panáka a do Jukeboxu nahážu všechno od PARAMORE a nezajmá mě nic 🙂 takže RIOT !!!

  2. Bukwice

    Tweetnuto 😀 Tohle je dokonalý album. Má všechno úžasný obal, boží songy… Můj oblíbený song s tohohle aba je That’s What You Get, boží song ještě lepší klip. Víc takto dobrých CD od Paramore 🙂

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com