Avatar u komentářů

19. 6. 2011 | Autor: | 3 x komentář |

Jsem ráda, že se pod články objevují vaše příspěvky a aby to bylo o něco pěknější/veselejší/pro vás snad příjemnější, můžete mít nyní u svých komentářů vlastní avatar. A to díky našemu „technikovi“ polimu – tímto ho taky vítám a moc mu za vše děkuji. 😉

Avatar u komentářů
Pokud chcete u svých komentářů k příspěvkům mít vlastní avatar, stačí si zaregistrovat email na adrese: http://en.gravatar.com/site/signup/.
Po uploadu obrázku obdržíte na zadanou adresu konfirmační e-mail, následné schválení gravataru chvilinku trvá (mě tenkrát asi 2 hodinky). Nakonec při psaní komentáře u příspěvku stačí zadat zvolenou emailovou adresu a avatar se následně zobrazí u vašeho komentáře.

Web je nový a my zrovna nepřekypujeme znalostmi a zkušenostmi, ale chtěli jsme stabilní internetovou základnu pro všechny české fanoušky Paramore, a tak jsem šli konečně do toho. Chvíli tedy potrvá, než to tady bude vypadat „promakaně, hustě a dost drsně“, ale budeme se snažit. 🙂 Proto opravdu děkuji těm, kteří projevují podporu i v těchto chvílích, vážíme si toho.

And „WE’RE JUST GETTING STARTED“, right??? 🙂

 

Komentáře ke článku “ Avatar u komentářů ”

  1. poli

    ták a takhle komentář vypadá s vlastním avatarem

  2. petra.freedom

    Díky Poli, díky Poli :o) Toho avatára si doma nastavím 😀 A máš ty taky někde jiný obrázek? :D:D JInak mail odpověď nic, ale však to vidíš sám.

  3. poli

    nemám :D, všechno je to synchronizovaný a stejný 😀 No koukám na to a pořád nic, tak se snad ozvou, když tak zaurguju tu známou, ať je pošťouchne 🙂

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com