Real life/Skutečný život

22. 6. 2011 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley se nám konečně opět objevila v internetových vodách a sepsala pár myšlenek na livejournal (stejný článek je i na paramore.net). Vysvětluje svou nepřítomnost, píše i o natáčení klipu atd. Originál ZDE a překlad již brzy je už také hotov.;)

skutečný život

Nedávno jsem si odstranila z mobilu twitter a bylo to jako zabít obrovského naštvaného pavouka, který byl v mé garáži a bránil mi dostat se do auta…což bylo úžasné, protože ten skutečný živý pavouk, který byl opravdu v mé garáži byl extrémně děsivý…a to, že jsem ho ve skutečnosti nezabila bylo naprosté selhání…odbíhám od tématu, já vím. jde mi o to, že to byl dobrý pocit odstranit ho z mého mobilu. osvobození! kromě toho ne všechno, co dělám, je zas tak zajímavé.

takže v té extra porci volna jsem se prostě flákala s mou rodinou, sledovala soud s Casey Anthony (pozn. případ, který je nyní v Americe projednáván – matka Casey Anthony je obviněna ze zabití své dvouleté dcery), snažila se najít ve franklinu nějaká vegetariánská and/nebo veganská jídla, seděla jsem na zadku…OH! a vytvořili jsme video ( <<- myslím, že to stojí za tweet)

v neděli jsme letěli do LA a všechno to natočili včera. od svítání do skoro padnutí. nevadilo nám to! užili jsme si to. samozřejmě, odjeli jsme s válečnými jizvami. neudělám nic, aniž bych si nepotloukla kolena. na konci každého turné mám na nohách asi 50 modřin! nechápu to. nicméně, bylo to naprosto úžasné pracovat znovu se shanem…o hodně jiný zážitek než spolupráce na ostatních videích, co jsem s ním dělali. nebudu procházet všechny důvody proč v případě, že by to něco odhalilo. jen se strašně těším až to bude vše hotové!

bolí mě hlavaaaa. že bych potřebovala spánek? nebo možná nanuk.

tento víkend začínáme zkoušet…tak blízko k vyjetí tam ven a k vidění vás všech! ughhhh nemůžu dostatečně popohnat čas!

ok, dobrou noc!

-h

Hayles pod článkem odpověděla na pár komentářů a dozvídáme se, že ještě nebyli oficiálně přibráni žádní členové, kteří by je měli doprovázet na turné a první o novinkách asi informují oficiální fanklub.

 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com