LJ – Ještě jste to neslyšeli?

30. 6. 2011 | Autor: | 1 x komentář |

Hayley nás přišla informovat na livejournal 😉 Nedávno totiž na twitter napsala, že je jí asi týden nevolno, a tak se hned vyrojily komentáře typu „áááá, ona je v tom…“.  Hayley opravdu není těhotná. Sami si to přečtěte 😉 Taky už se zdárně vypořádává s nemocí!

 

Ještě jste to neslyšeli?

jsem zase těhotná…KECY

ughh…ztrapnění pro mě a pro celý twitterový svět a já se tu dnes vracím, abych byla s lidmi, kteří mi rozumějí…*fňuk fňuk*

 

nicméně, jak se máte? dobré zprávy! dneska se cítím o hodně lépe než v posledních dnech. pořád trochu unaveně, ale to beru. celý týden zůstávám u mamky. to se mi nestalo už od mých 18! samozřejmě jsem ze sebe udělala velké mimino a naprosto toho všeho využívala. a teď už je tu jen pár dní než budem zpět tam venku s vámi. upřímně, to je jediný lék, co potřebuji! to mě hned spraví. whew, nemůžu se dočkat!

 

no jo, tímto článkem toho moc nedoženu. samozřejmě jsem zameškala celé 4 dny zkoušek, takže o tom nemůžu říct nic víc než že vím, že kluci byli nadšení z toho, jak vše znělo. ačkoliv jsem tam nebyla, abych to korunovala mým žůžo hlaseeem. vtípek…nijak mě nepotřebují…vždy znějí moc dobře!

 

jen chci vědět, co děláte, co vás zajímá. nová série true blood? toddlers and tiaras? (zvrací) co si myslíte o novém albu Taking Back Sunday? zasvěťte mě! Co se děje? Řekněte mi vše! Jaký je nejžhavější drb? Nějaké skvělé pecky?

– mamča h

 

Komentáře ke článku “ LJ – Ještě jste to neslyšeli? ”

  1. petra

    a co hayley bolo ak sa mozem spytat?

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com