Rozhovor s Taylorem

29. 7. 2011 | Autor: | 2 x komentář |

Němečtí fanoušci dostali šanci na rozhovor s Taylorem po e-mailech a jeho výsledky už jsou na jejich stránce. Můžete se na to podívat TADY. Začala jsem to překládat, ale už jsem upřímně moc unavená, takže poslední tři otázky dopřeložím jindy 😀 V češtině si tedy větší část rozhovoru můžete přečíst v pokračování článku :o) Užijte si víkend!

PF.de: Když se vrátíš do minulosti, mohl bys nám říct své nejstarší vzpomínky spojené s hudbou? Která kapela byla tvou první srdeční záležitostí? A jaký koncert, na němž jsi byl jako fanoušek, bys jmenoval jako nezapomenutelný?
Taylor: Má první hudební vzpomínka je z doby, kdy jsem byl ještě batole a s mamkou a tátou jsme zpívali vtipné písně. Hrozně jsme se bavili vymýšlením trhlých songů. První kapela, která mi vlezla pod kůži, byla kapela Switchfoot. Jejich hudba i jejich přátelství jsou pro mě výzvou a bylo tomu tak v každé fázi mého života. Úžasná kapela plná úžasných lidí. Nejnezapomenutelnější koncert, na kterém jsem byl, to byli mewithoutYou v Cornerstone, myslím že v roce 2004. Nikdy předtím jsem nic takového neviděl. Změnilo to můj život.

PF.de: Co se podle tebe nejvíce změnilo na osobnostech nebo chování a pohledu na život ostatních členů kapely?

Taylor: Myslím si, že jsme se prostě naučili jako kapela vzájemně akceptovat a respektovat rozdíly, které mezi námi jsou. Vím, že o tom hodně mluvíme, ale mám takový pocit, že teprve teď nám to konečně dochází a začínáme to chápat a to je vzrušující. jsme teď lepší přátelé než kdy dřív. Je mezi námi mnohem více radosti, lásky a naděje, než za opravdu dlouhou dobu!

PF.de: Co si myslíš o oddanosti fanoušků Paramore, kteří si třeba dělají tetování s Paramore, nebo jezdí daleko jen aby vás viděli? Jaký byl tvůj nejlepší zážitek s fanouškem?
Taylor:  Znamená to mnohem víc, než si dovedete představit. Upřímně, je to jako z jiné reality. Cítím se opravdu poctěn, že mohu být součástí téhle rodiny. A oddanost ani oběti nikdy nezůstanou nepovšimnuté.

PF.de: Každý umělec chce prostřednictvím hudby něco vyjádřit, nějaké poslání. Existují nějaká témata, poslání nebo nějaké emoce, které prostřednictvím své hudby vyjadřovat nechceš? a Proč?
Taylor: Myslím, že existuje spousta věcí, které lidem říkat nechceme, ale pokud jde o mě osobně, nejvíce mě trápí myšlenka bezvýznamnosti. Poslední dobou jsem slyšel hodně songů, které mluví o tom, jak v podstatě nic, co my na téhle planetě, nemá vliv a nic po tomhle neexistuje. Každý může mít na tenhle problém jiný názor, to je zřejmé, ale vždycky když něco takového slyším, cítím se pak smutný a bezvýznamný. Myslím si, že na světě existuje tolik věcí, které nás nutí se takhle cítit a my k tomu ještě nemusíme přidávat. Jste důležití a naděje existuje!

PF.de: Dovedeš si představit, že byste v budoucnosti do písní přidávali různé typy nástrojů nebo jiné druhy hudby, abyste vytvořili neobvyklé melodie?
Taylor: Pořád se snažíme zkoušet nové věci. Představovat si můžu dlouho, ale musíme si počkat, co se doopravdy stane.

PF.de: Jakou nejšílenější pomluvu jste o své kapele slyšeli?
Taylor: Že jsme se rozešli. KDO TO ŘEKL?!

PF.de: Jaké životní sny krom tvé hudby ti ještě zbyly?
Taylor: Oženit se, mít rodinu a pokusit se mít lidi co nejvíc rád!

PF.de: Nosíš na sobě oblečení, nebo doplňky, které pro tebe mají emocionální hodnotu? Jaké věci, které pro tebe hodně znamenají, máš s sebou vždycky?
Taylor: Vlastně ani ne. Vždycky se bojím s sebou nosti věci, které pro mě mají určitou hodnotu, protože se bojím, že o ně přijdu.

PF.de: Co je pozitivního/negativního na tom, když hrajete v obrovských halách ve státech a v Anglii a potom přijedete do zemí, jako je Německo, kde hrajete v menších klubech?
Taylor: Upřímně si myslím, že by nebylo fér dělat seznamy pozitiv a negativ obou variant. Každá z nich je prostě jiná. Obě dvě varianty máme stejně rádi. Je to jiná energie, jiná produkce, jsou to jiní fanoušci. Myslím, že to tak působí vzájemně a díky tomu je pak ta či ona varianta výjimečná.

PF.de: Spousta songů na albu BNE je o konfliktech uvnitř kapely a těžkých časech kolem roku 2008. Jak jste to nakonec zvládli a jak to změnilo tebe osobně? A co sis z těch těžkých časů odnesl?
Taylor: Myslím, že to bylo díky božímu milosrdenství a díky překypující podpoře a oddanosti našich fanoušků. Bylo to opravdu těžké, ale dostali jsme se z toho. Od té doby jsme všichni tolik dospěli. A co se týče mě osobně, myslím si, že jsem díky tomu mnohem tolerantnější. Ne vždycky vidí lidi věci tak, jak je vidím já. No vlastně to tak nikdy není, hah! Myslím, že jsme prostě všichni zjistili, že tuhle naší Paramore rodinu máme mnohem radši, než jsme si vůbec mysleli.

 

 

 

 

Komentáře ke článku “ Rozhovor s Taylorem ”

  1. nasty.

    počkat, teď tam čtu, že taylor má ségru!? :O to jsem nevěděla! 😀 to se člověk doví věcí díky jednomu interview! 😀

  2. TyKytka

    taky jsem o tom vůbec nevěděla! 😀 ale asi vím, jak vypadá, jednou jsem viděla jednu fotku a říkala jsem si, že ta holka vedle něj je mu dost podobná 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com