Tour deník Hayley Williams část 3: Ve šlépějích Iron Maiden

1. 9. 2011 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley přislíbila online magazínu Papermag zveřeňování svých zážitků a postřehů z turné  a nyní si na stránkách můžete přečíst již třetí část! 🙂 Nyní je rozebírána návštěva Bali v Indonésii. 😉 Překlad bude později. už je hotov.

Pokud jste nestihli první dvě části, jsou i s překladem zde → část1 , část 2

Tour deník Hayley Williams část 3: Ve šlépějích Iron Maiden

Jen dvě kapely vystupovali v Garuda Wisnu na Bali v Indonésii: Iron Maiden a teď Paramore. Především, kdykoliv jsme na jakémkoliv seznamu s kapelou jako je Iron Maiden, jsem s tím SPOKOJENÁ. Jsou jednou z těch kapel, se kterou chcete být jakkoliv spojováni – jedna z opravdových velikánů. Nejsem si jistá, jestli by byli tak nadšení, jako my, ale to není důležité. Co dělá tohle koncertní místo tak speciálním je to, že to vlastně ani koncertní místo není. Je to v podstatě pódium postavené mezi všemi těmi obrovskými skálami. Jde to přirovnat nejspíše k Red Rocks. Pokud jste tam někdy byli na koncertě, víte o čem mluvím. Byl to prostě úžasný večer.

 

Strávili jsme celého tři a půl dne před koncertem posedáváním na pláži a koupáním v hotelovém bazénu. Byli jsme ubytovaní v takovém šíleném letovisku, kde se procházeli komodští varani jako toulaví psi a „ kde se prohání stáda nádherných žen jak lososy v Capistrane“ (pojmenuj ten film). Myslím, že jsme byli jediní, kdo tam nebyl na líbánkách a myslím, že hosté velmi oceňovali, že tam naše kapela bydlí. Mohli byste to poznat podle způsobu, jak na nás zírali, tak vroucně kamkoliv jsme šli (prosím vytušte ten sarkasmus). Nicméně hádám, že se jim nemůžeme divit. Nejsme zrovna tichá banda!

 

Zřejmě nejlepší částí celého tohoto zážitku byla rodinná večeře, kterou jsme připravili pro všechny na našem turné. Letovisko mělo při večeři divadlo, tak jsme se šli všichni podívat. Ty nejbláznivější tance a zpěv…Ty kostýmy byly z tak barevných látek s těmi nejdekorativnějšími vzory. Nikdy jsem nic takového neviděla. Kultura a historie Bali jakoby visela ve vzduchu. Všechno jsem si to zamilovala. A když nejste takový nadšenec do kultury Bali, vždy můžete přejít do Octupus baru, kde vám barová kapela bude celý večer vyhrávat Toma Pettyho!

 

Ou, už jste slyšeli The Swellers? Jsou to naši přátelé a také patří pod stejný label. Řekli jsme jim, že pokud s námi nepojedou na turné, vykopnem je z labelu (znovu, sarkasmus). Strávili volný čas s opicemi z Bali. Zní to zábavně, ale myslím, že od nich chytli nějakou vzteklinu, protože když se vrátili, jejich oči vypadaly šíleně. No myslím, že to jejich show moc neovlivnilo. Jsem tak ráda, že jsou tady s námi. Byla by to ostuda, protrpět ten ráj Pacifického pobřeží jen sami.

 

–HAYLEY

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com